Příspěvky uživatele - 240.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borovice, 21.7.2014
To by neměl být bolševník, jsou tu mraky bršlice a podobných. Dneska jsem to chtěla dosekat křoviňákem ale vyhnal mně déšť. Sekačku máme bubnovou a okrasné dřeviny a keře asi moc né, spíš ovocné stromy a pod. a na zbytek pozemku zvířectvo- ovce,... celý příspěvek >
Pomoc při stříhání révy, 21.7.2014 Obsahuje fotku
Jsem na tom celkem dost podobně jako Míša před dvěma lety. Zajímalo by mně jak si s tím poradila. A to jsem si myslela, že jsem ho na jaře celkem zredukovala. Měla by to být nějaká stolní odrůda bílého vína. Víno je obsypané plody.
Rakytník - samec?, 21.7.2014
Na té stránce píšou, že nesnáší hlubší řez. To bude problém, protože ho musíme prořezat a jednu celkem hrubou větev odstranit (zasahuje dost do cesty). Takže asi koupíme samce a samici a zasadíme poblíž a uvidíme.
Borovice, 21.7.2014
Ten kabl, který jde těsně kolem borovice je staré telefonní vedení. Ale ta borovice by se stejně musela špalkovat a tahat lanem, na jednu stranu je el. sloup(asi 5 m), z dalších dvou jsou ploty a na čtvrtou stranu je docela prudký svah a v něm další... celý příspěvek >
Poradíte co s broskvoněma, 21.7.2014
Místo nutně nepotřebuji, na ty nové bych stejně musela hledat nové místo a to je u nás v "pralese" problém. Myslím že tam jak jsou to mají ideální, jsou od severu chráněné domem. A na jejich místo bych nové stejně hned nemohla dát. Tu 3 jsem už... celý příspěvek >
Borovice, 21.7.2014 Obsahuje fotku
Koukám, že jsou skoro stejně vysoké. Moc mi to vyfotit nejde, přes tu divočinu kolem. Pod borovicí jsme při průřezu náletů objevili Azalku, doufám že z ní něco bude. A z druhé strany je forsythie a tis, ty přijdou pryč. Ještě vykácíme ten javor a... celý příspěvek >
Borovice, 21.7.2014
Tak to jsem ráda, je nádherná. Když už ty tři broskvoně jste mi poradil dát pryč, tak mám aspoň borovici. Jenom ji asi trochu utiskuje z jedné strany nějaká thuje, tak tu asi vykácíme, je asi o 2 m nižší než borovice
Rakytník - samec?, 21.7.2014 Obsahuje fotku
Už jsou staré, ta 2 prý snad rodila. Ale není na našem pozemku a celý keř je zarostlý vším možným. přikládám foto. Ta 1. teda silně odnožuje, malé jsou i 3-4 m okolo
Poradíte co s broskvoněma, 21.7.2014
Děkuji za rychlou odpověď. Tušila jsem že to tak bude. Takže je nechám dozrát a vymněním. Na očkování si netroufám. Jenom jsem myslela, že aspoň ten první by šel zachránit. No ještě jednou dík. Jenom doufám, že to tak nedopadne se všemi stromy. Od... celý příspěvek >
Rakytník - samec?, 21.7.2014 Obsahuje fotku
Můžete mi prosím poradit jestli to jsou samčí nebo samičí keře
Borovice, 21.7.2014 Obsahuje fotku
Koupili jsme dům a asi 10 m od něj roste v mírném svahu tato borovice. Nevím jestli nehrozí, že by mohla spadnout. Původní majitelé ji koupili jako skalkovou, zakrslou před asi 30 roky, proto ji sadili tak blízko domu. Teď má asi 12 m
Poradíte co s broskvoněma, 21.7.2014 Obsahuje fotku
Prosím o radu, jestli se dají stromky ještě zachránit. První vypadá celkem nejlépe. Druhý má vysoký kmínek a vlastně jednu větev, uhýbal se akátu.Ten třetí byl v květnu obsypaný, ale opadal, plody i listy. Myslím, že mají všechny kadeřavost. Zahradu... celý příspěvek >
Určování, 21.7.2014 Obsahuje fotku
Tak jsem se dneska prošla po zahradě a poprosím o pomoc s určováním.
Kuřata - kohout nebo slepička, 21.7.2014 Obsahuje fotku
A druhá fotka (zapomněla jsem se přihlásit, tak musím nadvakrát)
Kuřata - kohout nebo slepička, 21.7.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, začínám s chovem a poprosila bych o radu. Dá se podle fotek poznat co by mohly být slepice a co kohouti. Mají 4 týdny
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika