|
Příspěvky uživatele - 182.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Koupě stromku (ů) starých odrůd, 4.11.2014 Pro 210.73
Zachraňovatelé starých odrůd jsou schopni nadělat víc škody než užitku.Pod dojmem jejich rad, jak jsou staré odrůdy skvělé, spousta lidí, kteří potřebují nasadit tři jabloně nasadí si právě odrůdy, které mohou být náročné na údržbu,... celý příspěvek > |  | Vhodné odrůdy pro pálení, 3.11.2014 No samozřejmě Durancie bez cukru.Škrabe i tak.P |  |
|  | Očkování / roubování broskvoní, 2.11.2014 Tak silný stromek bych neočkoval.Nasadil bych nový.Stojí do dvou stovek, vždyť víc projedete.Kousek vedle máte zasazený další a stejně byste měl stromky dost blízko sebe.Nový by to chtělo zasadit o kus dál.P |  | Pravokořenné stromy, 2.11.2014 Boček to je ten, který pořádá pro architekty přednášky jaké že staré odrůdy mají navrhovat?No, chudáci realizační firmy, když se dostanou do tohoto soukolí.P |  | Prodej ovocných stromků, 2.11.2014 Fikarovy v Hořicích taktéž doporučuju.Kvalita velmi dobrá.Už jsem tam dlouho nebyl, ale pěstovali toho dost na St.Julien, takže do vlhčí půdy.P |  | Vhodné odrůdy pro pálení, 2.11.2014 Z Durancií se pálí a pálit bude, protože dobře"teče",ale nikdo mě nevymluví, že slivovice jen z Durancií škrabe v krku.P |  | Koupě stromku (ů) starých odrůd, 2.11.2014 Nasadil jste kromě těchto odrůd mladým i něco jiného, třeba některé střížovické odrůdy?Jinak nebudou ani vědět, že existují i velice chutná, celkem bezproblémová jabka.P |  | Prodej ovocných stromků, 1.11.2014 Samozřejmě můj předchozí příspěvek byla jen nadsázka.Nevím pane co by firma dělala s pracně přichystanými stromky kdyby si je zákazník nevyzvednul.Znova založit? A když to udělá každý třetí?
Pěstitelé stromků jsou výrobci stromků.Ty žádné jablka... celý příspěvek > |  | Prodej ovocných stromků, 1.11.2014 Máte pravdu pane, taky mě nebaví běhat s košíkem po nějaké prodejně, třeba po Kauflandu.V době internetu by měli mít veškeré zboží na firemním webu a já jako zákazník bych si přijel jen nákup vyzvednout.A běda kdyby něco nebylo připraveno, anebo... celý příspěvek > |  | Nedostatek polokmenů v nabídce ovocných stromů, 27.10.2014 Špičák, nebo taky šlechtěnec je stromek bez založené korunky.Žádný podřadný stromek to rozhodně není.Výhoda je, že u špičáku si můžete založit korunku tak, jak potřebujete.Psala to před chvílí Lída.Taky ti, co tomu trochu rozumí, kupují si bez obav i... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím o určení rostliny, 19.10.2014 Yucca filamentosa.P |  | Prosím o určení rostliny, 19.10.2014 Spiraea douglasii.P |  | Příprava půdy před založením sadu, 18.10.2014 Teda, krásná půda.Mnozí, mít takovou, by skákali radostí.Zbytečně vymýšlíte zlepšení.Žádné nepotřebujete.P |  | Co na zamezení pohledů od sousedů, 8.10.2014 Pane Stando, já jsem reagoval jen na Vaši chybnou radu.Podle těchto diskuzí se řídí dost lidí a podle Vaší rady mohou nabýt dojmu, že stálezelené magnolie se dají normálně pěstovat. Kdybyste napsal můžete si nasadit stálezelenou magnolii, ale... celý příspěvek > |  | Co na zamezení pohledů od sousedů, 8.10.2014 Pane Stando, to by bylo dobře, kdyby to vždy platilo.Hned bych si nasadil v zahrádce palmu.Stačilo by chránit půdu tak, aby nezamrzla, což není problém a měl bych rovník před domem.Ono je to však trochu složitější.U některých to takto funguje, u... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|