Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhrada za HQ 262 xp z druhé ruky, 25.3.2011
Dobrý den všem, můžu jen potvrdit, že značka stihl už roky ví co chlapy u dřeva potřebují, je pravda že při delší práci a to už buď v lese nebo doma na zahradě záleží na každém deku váhy pily. Já mám doma MS023 mám ji o roku 1998 tedy 13let za tu... celý příspěvek >
Sloupové jabloně, 23.3.2011
Se sloupovými stromky zkušenosti nemám, nicméně i my máme malinkou zahradu a máme v plánu letos kupovat jablůňku a vyzkoušet ji. Budu také ráda za jakýkoliv příspěvek :-)
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 22.3.2011
Na podzim jsem podle zdejších rad do písku v květináčích nasypala jabloňová jadérka (v mém případě konkrétně Matčino, které v tu chvíli bylo právě k dispozici). Jeden květináč mi vyhrabal pes, proto jsem ostatní radši cca v únoru přemístila do... celý příspěvek >
Jaká je to odrůda?, 16.3.2011
Mě se také zdá že to Dicolor, Ale ty svoje jsme snědli už před vánocema.
Vzrůstnost odrůd na podnoži MM106, 14.3.2011
Stejná otázka jako na začátku, stejná podnož, 380 až 412 mnm (několik různých zahrad), ale odrůdy Quinte, Daria, Discovery, Hana, Petra, Vysočina, Vanda, Rozela, Meteor, Starkresa a Blaník. Děkuji. 
Jabloň rozela, 14.3.2011
Také jsem pořídila neteři jabloň Rozela na podnoži M26 (na jiné jsem ji nesehnala). Plánuje ji pěstovat jako volně rostoucí čtvrtkmen. Obejde se ve 412 mnm časem bez opory či nikoli?
Jaká je Rajka, 11.3.2011
Roste vám také Rajka do vidliček jako Rubín? Nebo moje údajná Rajka Rajkou není? Uvádí se střední až bujný růst, zralost od října. V mých 380 mnm je k jídlu už v září, roste nejslaběji ze čtyř přibližně stejně starých jabloní a na... celý příspěvek >
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 24.2.2011
Mňam, právě jsem se zakousla do Idaredu z kamenného sklepa a napadlo mě, že se poptám i vás, na kterých jablíčkách si v této předjarní době pochutnáváte. Tuším, že už se to tu loni probíralo, ale proč si čekání na jaro... celý příspěvek >
Lenivý šeřík, 18.2.2011
Podél garáže jsem převážně do stínu ve směru sever - jih vysadila před třemi lety pět odkopků šeříku. Čtyři se rozrůstají, pátý stagnuje. Zrovna ten na jihu a nezastíněný. Pupeny se mu normálně nalévají, ale větévky nenarostou... celý příspěvek >
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 28.12.2010
Dobrý den, na jaře bych chtěl zasadit několik stromků angreštu. Proto bych Vás chtěl požádat o radu, které odrůdy by jste mi doporučili. Stromky budu pravidelně chemicky ošetřovat, tak že se může jednat i o méně k nemocem náchylné odrůdy. V minulosti... celý příspěvek >
Vzrůstnost odrůd na podnoži MM106, 8.12.2010
Máte samozřejmě pravdu, pane doktore, leč očkování se mi celkem daří, zato roubování zatím ne. Navíc oček získám ze stejného množství materiálu víc než roubů.
Vzrůstnost odrůd na podnoži MM106, 8.12.2010
Asi jsem se s tím očkováním špatně vyjádřila. Stromky Ametyst, Rajka a Rubinola na podnoži MM106 jsem koupila v zahradnictví. A třetí rok, co rostou na mé zahradě, jsem objednala ze Sempry očka, abych měla víc odrůd bez nutnosti... celý příspěvek >
Vzrůstnost odrůd na podnoži MM106, 7.12.2010
Například na stránkách Sempry se uvádí, že růst Zuzany je středně silný, později slabší. Ale našla jsem to i jinde. Nicméně, předpokládám, že tyto pomologické popisy vychází ze slaběji rostoucích podnoží, proto se ptám na analogii k MM106.
Vzrůstnost odrůd na podnoži MM106, 7.12.2010
Na podnože MM106 s původními tříletými odrůdami Rubinola, Rajka a Ametyst, jsem letos ve 380 mnm doočkovala odrůdy Angold, Delor, Desert, Diadém, Gala, Karmína, Melodie, Nabella, Opál, Otava, Red Melba, Rosana, Selena, Topaz a Zuzana.... celý příspěvek >
Český ráj, 19.11.2010
Děkuji za upřesnění. Zapátrala jsem ještě ve starších odrůdách a došla k závěru, že to moje letní jablko z dětství byl nejspíš Astrachán bílý.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika