Příspěvky uživatele - 240.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o určení, 20.7.2014
tak jsem googlila a jeden obrázek monardy by odpovídal - monarda červená a nic bližšího nemůžu zjistit. Ale u dalšího obrázku byl název - kohoutek chalcedonský. Tak nevím, co nám to vlastně roste.
Prosím o určení, 20.7.2014 Obsahuje fotku
Ještě další obrázky
Prosím o určení, 20.7.2014 Obsahuje fotku
Přidala bych další dvě rostlinky. 1. Kvete červeně, asi 70cm vysoká, červen- červenec 2 Nízká rostlinka, 20-30 cm
Je to "Udatná"?, 19.7.2014
Mi to připomíná zákulu (kerie japonská). Jenom mně mate doba kvetení, mi už dávno odkvetla. I když jsem se dočetla, že může kvést během léta znovu.
Prosím o určení, 15.7.2014
Děkuji za odpovědi, jsem ráda, že jsem to tipovala správně.Lidičky Vás bych tady potřebovala, máme plnou zahradu různých rostlinek, které vůbec neznám a nerada bych zlikvidovala něco zbytečně. Koupili jsme domek s velkým neudržovaným pozemkem, který... celý příspěvek >
Prosím o určení, 14.7.2014 Obsahuje fotku
Poprosila bych o určení rostlin. 1. Roste v polostínu, výška 100-120 cm, květ žlutý 2. Výška 150-200 cm, stonek dutý, silný 3. Keř, nízký stromek
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika