|
Příspěvky uživatele - 240.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o určení, 20.7.2014 tak jsem googlila a jeden obrázek monardy by odpovídal - monarda červená a nic bližšího nemůžu zjistit. Ale u dalšího obrázku byl název - kohoutek chalcedonský. Tak nevím, co nám to vlastně roste.
|  | Prosím o určení, 20.7.2014  Ještě další obrázky
|  |
|  | Prosím o určení, 20.7.2014  Přidala bych další dvě rostlinky.
1. Kvete červeně, asi 70cm vysoká, červen- červenec
2 Nízká rostlinka, 20-30 cm |  | Je to "Udatná"?, 19.7.2014 Mi to připomíná zákulu (kerie japonská). Jenom mně mate doba kvetení, mi už dávno odkvetla. I když jsem se dočetla, že může kvést během léta znovu. |  | Prosím o určení, 15.7.2014 Děkuji za odpovědi, jsem ráda, že jsem to tipovala správně.Lidičky Vás bych tady potřebovala, máme plnou zahradu různých rostlinek, které vůbec neznám a nerada bych zlikvidovala něco zbytečně. Koupili jsme domek s velkým neudržovaným pozemkem, který... celý příspěvek > |  | Prosím o určení, 14.7.2014  Poprosila bych o určení rostlin.
1. Roste v polostínu, výška 100-120 cm, květ žlutý
2. Výška 150-200 cm, stonek dutý, silný
3. Keř, nízký stromek
|  |
 |
|
|
|