Příspěvky uživatele - 167.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vijany rajčat se ohýbají až se lámou, 10.7.2014 Obsahuje fotku
Spirála je tam proto, že jsem chtěl alespoň trochu ušetřit místo, tj. jeden-první výhon vedu nahoru po spirále.  Mám 30 zajímavých odrůd a bohužel omezený prostor. Je jasné, že ta spirála je tam vlastně zbytečná a dají se pěstovat bez... celý příspěvek >
Papriky rostou, 10.7.2014 Obsahuje fotku
Amadea
Papriky rostou, 10.7.2014 Obsahuje fotku
Piemento de mojo - chilli paprika stupeň ostrosti 2-  vytváří mohutné rostliny.
Podobně je na tom Ananas - velké žluté masité rajče. Nechybí mu ani zalévání ani vyštipování.
Makedonské býčí srdce není ani vyštipované ani zalévané / pouze při výsadbě 17.05./ a přesto žije a tvoří plody 
Muškát - napadení nebo přelití?, 8.7.2014
Příčina je když dostanou hodně vody poté co byly v suchu. Ničemu to v podstatě nevadí, mělo by se to samo upravit.Je to fyziologická porucha.
Petunie - jak docílit pěkného růstu a bohatost květů?, 8.7.2014 Obsahuje fotku
Muškáty jsou v "normálních" truhlících, opět denní zálivka s hnojivem.
Petunie - jak docílit pěkného růstu a bohatost květů?, 8.7.2014 Obsahuje fotku
K původní otázce - samozavlažovací truhlík / není podmínkou /, pravidelně, tj. denně zalévat a hnojit - Kristalon, výluh z kopřiv.
Jaké odrůdy malin a ostružin?, 3.7.2014 Obsahuje fotku
Část dnešní sklizně - odrůdy Glen Lyon, Glen Ample a menší Meeker. 100 malin vážilo 410 g. Asi za 10 dní začne zrát Polana na letošních prutech, poslední nastoupí Himbo-Top, ten bohatě kvete, výška výhonů je snad 2,3 m. Pravidelně vydatně zaléváno.
Rajčata pro sezónu 2014, 17.6.2014 Obsahuje fotku
Rajčata na slámě-výsadba 17.05. a ten den byly poprvé a naposledy zalévaný - písčitá půda v Polabí.
Jaké odrůdy malin a ostružin?, 17.6.2014 Obsahuje fotku
Glen Lyon začíná jako první zrát / z odrůd Polana, Polka, Himbo-Top, Meeker, Glen Ample, Glen Lyon /.
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 30.5.2014
Mám odrůdu koktejlových rajčat která se v překladu jmenuje Venušiny prsíčka, pochází z oblasti neapole a údajně tam tyto plody skladují do velikonoc. Nemyslím ale, že sklízejí v zeleném stavu, spíše se zavěšené celé vijany někde ve stodole nekazí,... celý příspěvek >
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 27.5.2014
Krásná sadba a poznámka že " od výsevu koncem března ještě nejsou přesazená" je jen dalším důkazem že neexistuje jediný správný způsob při pěstování rajčat / a nejen jich /.
Černání listů maliníku, 27.5.2014
Taky mě zčernalo na okrajích pár listů po tom posledním mrazíku co tady byl. Dál už je klid.
Jaké odrůdy malin a ostružin?, 27.5.2014
Mám Polku, Polanu / obě koupené v Polsku /, lepší mi přijde Polana. Dále na dvouletém dřevě plodící Glen Lyon, Glen Ampel a Meeker, z těch mi nejlepší přijdou ty Glenove. letos budou tak za 2-3 týdny zralý. Za nejlepší odrůdu co mám považuju Himbo... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika