Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké odrůdy ovocných stromů?, 7.5.2013
Jakou rozlohu má pozemek.  Podle rozlohy se určí kolik můžete mít odrůd z každého druhu ovoce.
Bezsemené stolní odrůdy, 7.5.2013 Obsahuje fotku
Urán je čiastočne bezsemenná odroda - obsahuje malé duté semená, ktoré nemajú endosperm. Ide o veľmi vďačnú odrodu a pomerné odolnú. V mojej lokalite dozrieva v 1. až 2. dekáde septembra - září. Treba ju včas obrať, pretože po prezretí je na... celý příspěvek >
Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 3.5.2013
Vliv odrud a podnoží na naroubovanou odrudu a její chutě a tvar plodů jsou ještě neprozkoumaná oblast.  U vinné révy a citrusů jsou tyto vztahy už známé. Révu pěstuji již 30 let, ale to že by podnož měla vliv na chuť jsem nikdy neslyšel ani... celý příspěvek >
Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 29.4.2013
Moc Vám děkuji. Nemáte ještě opis odrůdy Kardinál žíhaný neboli Šálové.
Rozkvétající broskvoně, 29.4.2013 Obsahuje fotku
Taktéž přikládám fotky květů odrůdy Champion.
Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 29.4.2013
Prosím Vás, jak se dá rozlišit (podle tvarů a znaků listů, plodů, atd.) Coxova reneta od odrůdy Parména zlatá zimní. Děkuji. Karel
Roubování melounů a okurek 2012, 25.4.2013
Pane Mirku,  za kolik dní začnou rouby uvadat, když se nepovede roubovaní. Děkuji.
Roubování melounů a okurek 2012, 24.4.2013
Pane Mirku rouboval jsem podle vašeho videa melouny, ale nevím kolik dní mám udržovat vysokou vlhkost a kdy mám dát pryč kolíček. Děkuji. Miloš
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 24.4.2013
Brambory pěstuji 40 let a prošlo mi rukama nespočet odrůd, prodávám uznanou sadbu 20 let, takže znám a ochutnal jsem současných asi 40 odrůd. Jaký máte názor na odrůdy Rosagold, Mariška, Elfe a Madeleine. Děkuji
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 23.4.2013 Obsahuje fotku
.
.
.
Pan Petr z Pardubic můžete si porovnat květy Vehardy. Vyfotil jsem také Bergeron a odkvétající Ceglédi Oriás.
Sadenice rajčín - fialová farba listov, 21.4.2013
Nejspíš to bude působením intenzivního slunečního záření.
"Nádor" na kořenech, 17.4.2013
Chtěl bych požádat pana Komžíka, aby změnil některé věci na E-shopu.  Prodávate Aróniu čiernoplodu, Čučoriedku, Dulu, Zemolez kamčatský, ale jaké jsou to odrůdy???  Napr. pri Zemolezu opisujete 4 odrůdy, proč jich opisujete, když se... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika