Příspěvky uživatele - 130.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vinič Solaris - sadenica, 20.7.2014
ja by som ju vyhodil, ale chcel som Solaris... je možné, aby povedzme aj pri normálnej koreňovej sústave a správnej zemine brzdila takto podnož rast - že by bola sadenica vadná? Trebárs nesprávna podnož pre konkrétnu odrodu? Mám skúsenosť, že mi... celý příspěvek >
Poradíte někdo, co má strom za problém?, 20.7.2014 Obsahuje fotku
tak som ju zrezal po tú vetvičku. Lyko má zelené, ale vyššie v reze bolo vidieť asi zažratú hubu v dreve. Asi bude treba nový stromček. Je možné vysadiť novú marhuľku na toto isté miesto?
Vinič Solaris - sadenica, 20.7.2014 Obsahuje fotku
Tento rok sa prebudilo jedno očko môjho "Solarisu" po kompletnom vymrznutí dvoch "až" 40cm letorastov na jeseň. Mám radosť, že vyrašilo, ale sadenica rastie ešte horšie ako minulý rok - foto - momentálne má cca 10 cm. Čo mám s ňou robiť? vykopať a... celý příspěvek >
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 20.7.2014 Obsahuje fotku
Zdravím Mirek, nádhera tie Vaše rajčinky - hlavne tie tomatoberry Moje rajčiaky od Vás sa ešte len začínajú tvoriť a kvitnú vo veľkom. Najkrajšie sú početné súkvetia S.děvočky. Do akej veľkosti a váhy Vám dorastajú plody S. Děvočky a Tomatoberry?... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika