|
Příspěvky uživatele - 130.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vinič Solaris - sadenica, 20.7.2014 ja by som ju vyhodil, ale chcel som Solaris...
je možné, aby povedzme aj pri normálnej koreňovej sústave a správnej zemine brzdila takto podnož rast - že by bola sadenica vadná? Trebárs nesprávna podnož pre konkrétnu odrodu? Mám skúsenosť, že mi... celý příspěvek > |  | Poradíte někdo, co má strom za problém?, 20.7.2014  tak som ju zrezal po tú vetvičku. Lyko má zelené, ale vyššie v reze bolo vidieť asi zažratú hubu v dreve. Asi bude treba nový stromček.
Je možné vysadiť novú marhuľku na toto isté miesto?
|  |
|  | Vinič Solaris - sadenica, 20.7.2014  Tento rok sa prebudilo jedno očko môjho "Solarisu" po kompletnom vymrznutí dvoch "až" 40cm letorastov na jeseň. Mám radosť, že vyrašilo, ale sadenica rastie ešte horšie ako minulý rok - foto - momentálne má cca 10 cm. Čo mám s ňou robiť? vykopať a... celý příspěvek > |  | Mini, Bibi, Datlo od Semo, 20.7.2014  Zdravím Mirek, nádhera tie Vaše rajčinky - hlavne tie tomatoberry
Moje rajčiaky od Vás sa ešte len začínajú tvoriť a kvitnú vo veľkom. Najkrajšie sú početné súkvetia S.děvočky. Do akej veľkosti a váhy Vám dorastajú plody S. Děvočky a Tomatoberry?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|