Příspěvky uživatele - 130.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zmijovec opět kvete - druhý letos, 18.4.2008 Obsahuje fotku
Letos jsem měl štěstí-smůlu, ale vykvetl mi již druhý zmijovec. Vlastní květ byl cca 41cm vysoký a široký 19 cm na 42cm vysokém stonku. Když se mi podaří, tak připojím dokumentaci.    Bořek
Zmijovec - hurá kvete, 31.3.2008
Podle mých skromných zkušeností se po zaschnutí květu může ustřihnout (tak 5-10cm) nad zemí. Zbytek nechat uschnout a dál čekat. Měl by ještě i po odkvětu za nějaký čas vyrazit běžný zelený stromek. Bude asi proti ostatím opožděný, ale měl by vyrůst.... celý příspěvek >
Zmijovec opět kvete, 25.2.2008 Obsahuje fotku
Předchozí zprávu jsem psal bez zaregistrování, takže nešla vložit příloha. Snad se mi to nyní povede.
Zmijovec, 25.2.2008
Nejsem žádný zahradník, ale zmijovec mi již po třetí kvete (netvrdím, že ten samý) Nyní mám hlízek asi 10 různého stáří. Ten první květ se objevil ve stáří hlízky asi 7 let. Tak trochu se domnívám, že když mají příliš dobrou péči, hnojení, velký... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika