|
Biool, 22.7.2014 Molice taky? |
 |
Jaké levné účinné smáčedlo na koštáloviny?, 21.7.2014 Cukr se také používá? |
 |
|
 |
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 21.7.2014 Děkuji za tip. |
 |
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 20.7.2014 Několika kousanci v jednom místě oddělená hlávka od kořene. Není to ulomené, ale opravdu ukousnuté, listy nedotčené. Dnes jsem si uvědomila, že jsem stejným způsobem přišla před časem o patizon. Po vysazení předpěstované rostliny ji něco ukouslo hned... celý příspěvek > |
 |
Vysoká kapusta - kde sehnat, jak se jmenuje?, 19.7.2014 Je to italská kapusta cavolo nero. Hardy znamená, že dokáže přezimovat na záhonku, v překladu mrazuvzdorný.
|
 |
Bazalka přestala růst, proč?, 19.7.2014 Zkuste obyčejný Agro pro výsev a množení. Nakličuji je ve dvou centimetrech substrátu, pod potravinářskou folií s pár dírkami. Ve stadiu dvou pravých listů přesadit. Zavlažuji jen rozprašovačem. Bazalka roste skoro sama, nemáte nějaké špatné balení... celý příspěvek > |
 |
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 19.7.2014 Slimáci by třeba okousali i list, ale saláty jsou netknuté, toho škůdce zajímá asi jen to srdíčko těsně nad zemí. |
 |
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 19.7.2014 Poradíte, prosím, co by to mohlo být a jak to zlikvidovat. Troufá si na menší saláty, jsou jako bych je kompletně nožem odřízla u země. Už z dálky je vidět, která hlávka je zase ukousnutá, protože přes noc zvadne. Totéž dělá u kadeřavé... celý příspěvek > |
 |
Podivný neznámý škůdce zespod lisů jako od vápna, 18.7.2014 Máme je taky, sedí na všem možném, dokonce i vespod listů měsíčku lékařského i na stéblech černého kořene. Koupila jsem žluté lepové desky, které lákají samečky. Od včera se jich tam dost nalepilo, ale i tak je jich pořád dost na zelenině. :-( |
 |
Molice na brukvovitých, 9.7.2014 Dobrý den, letos se mi také objevily. Máte nějakou novou zkušenost jak s nimi bojovat? |
 |
|
 |
Poradíte název trvalky?, 29.6.2014 Děkuji. Máte úžasný přehled. |
 |
Poradíte název trvalky?, 29.6.2014 Až více rozkvete, vyfotím znovu. Vytváří docela velký keř, asi dvakrát do roka ji zastřiháváme. |
 |
Vratič obecný (Tanacetum /neboli chrysanthemum/ vulgare), 28.6.2014 Jedovatou? Na webu AEV-VS se píše, že se používá na výrobu osvěžujících limonád.
Ale jinak odpuzuje moly.
|
 |
Poradíte název trvalky?, 28.6.2014  Mám ji už několik let v předzahrádce. Děkuji |
 |
Melouny 2014, 28.6.2014 Tak jaký je? |
 |