Příspěvky uživatele - 157.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Biool, 22.7.2014
Molice taky?
Jaké levné účinné smáčedlo na koštáloviny?, 21.7.2014
Cukr se také používá?
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 21.7.2014
Děkuji za tip.
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 20.7.2014
Několika kousanci v jednom místě oddělená hlávka od kořene. Není to ulomené, ale opravdu ukousnuté, listy nedotčené. Dnes jsem si uvědomila, že jsem stejným způsobem přišla před časem o patizon. Po vysazení předpěstované rostliny ji něco ukouslo hned... celý příspěvek >
Vysoká kapusta - kde sehnat, jak se jmenuje?, 19.7.2014
Je to italská kapusta cavolo nero. Hardy znamená, že dokáže přezimovat na záhonku, v překladu mrazuvzdorný.
Bazalka přestala růst, proč?, 19.7.2014
Zkuste obyčejný Agro pro výsev a množení. Nakličuji je ve dvou centimetrech substrátu, pod potravinářskou folií s pár dírkami. Ve stadiu dvou pravých listů přesadit. Zavlažuji jen rozprašovačem. Bazalka roste skoro sama, nemáte nějaké špatné balení... celý příspěvek >
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 19.7.2014
Slimáci by třeba okousali i list, ale saláty jsou netknuté, toho škůdce zajímá asi jen to srdíčko těsně nad zemí.
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 19.7.2014
Poradíte, prosím, co by to mohlo být a jak to zlikvidovat. Troufá si na menší saláty, jsou jako bych je kompletně nožem odřízla u země. Už z dálky je vidět, která hlávka je zase ukousnutá, protože přes noc zvadne. Totéž dělá u kadeřavé... celý příspěvek >
Podivný neznámý škůdce zespod lisů jako od vápna, 18.7.2014
Máme je taky, sedí na všem možném, dokonce i vespod listů měsíčku lékařského i na stéblech černého kořene. Koupila jsem žluté lepové desky, které lákají samečky. Od včera se jich tam dost nalepilo, ale i tak je jich pořád dost na zelenině. :-(
Molice na brukvovitých, 9.7.2014
Dobrý den, letos se mi také objevily. Máte nějakou novou zkušenost jak s nimi bojovat?
Poradíte název trvalky?, 29.6.2014
Děkuji. Máte úžasný přehled.
Poradíte název trvalky?, 29.6.2014
Až více rozkvete, vyfotím znovu. Vytváří docela velký keř, asi dvakrát do roka ji zastřiháváme.
Vratič obecný (Tanacetum /neboli chrysanthemum/ vulgare), 28.6.2014
Jedovatou? Na webu AEV-VS se píše, že se používá na výrobu osvěžujících limonád. Ale jinak odpuzuje moly.
Poradíte název trvalky?, 28.6.2014 Obsahuje fotku
Mám ji už několik let v předzahrádce. Děkuji
Melouny 2014, 28.6.2014
Tak jaký je?
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika