Příspěvky uživatele - 157.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Karton na zemi kolem rajčat ve skleníku, 25.5.2014
Možná pod karton nasypat logr z kávy. Ten je prý odpuzuje. Ale zase aby ten logr nezačal plesnivět.
Rajčata a jahodník v jednom květináči, 21.5.2014
Nádoba je veliká, překážet si nebudou. Nevím jak papriky, ale rajčata a jahody se spolu snesou. Tak to zkuste. 
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 19.5.2014
Samozřejmě je nejlepší to rozdat, ale autor vlákna se ptal na prodej.
Římský salát, 19.5.2014
Ven jsem ho dala před měsícem. To ještě bylo celkem teplo. Ale děkuji za rady. Koupím ještě jiný a vyseju až bude tepleji.
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 19.5.2014
Zajímavý experiment by byl, dát to na tu židli před barák i s krabičkou, ať kdo chce si vezme a zaplatí - uvést nějakou drobnou částku. Párkrát jsem to viděla v zahraničí. 
Římský salát, 19.5.2014
Pěstujete někdo římský salát? Jaký máte a jak se mu daří? Koupila jsem si od Semo Maxi, jiný v prodejně neměli. Klíčivost je dost špatná. Zasetý je venku i na zkoušku doma v míse. Rostou jen tři kusy.
Rajčata v květináči - Jaký květináč?, 19.5.2014
Pane Mirku, co dáváte na dno, kamínky, písek?
Nejchutnější rajčata, 16.5.2014
Co znamená "podtrhnout" rajčata?
Špičaté zelí, 14.5.2014
Dobrý den, které konkrétně kupujete? Předem děkuji za odpověď.
Jaké zahradní nůžky?, 12.5.2014
Mám jednočepelové Fiskars, jiný typ, obyčejnější, levnější. Větve doslova krájí. Jsem z nich nadšená.
Co je s rajčaty?, 11.5.2014
Děkuji. Musím je už přesadit, zítra půjdu koupit květináče. Bambus už mám. 
Co je s rajčaty?, 11.5.2014
Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, jak velké květináče používáte na rajčata? Kolik litrů? Jsem začátečnice.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika