|
Příspěvky uživatele - 157.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Karton na zemi kolem rajčat ve skleníku, 25.5.2014 Možná pod karton nasypat logr z kávy. Ten je prý odpuzuje. Ale zase aby ten logr nezačal plesnivět. |  | Rajčata a jahodník v jednom květináči, 21.5.2014 Nádoba je veliká, překážet si nebudou. Nevím jak papriky, ale rajčata a jahody se spolu snesou. Tak to zkuste. |  |
|  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 19.5.2014 Samozřejmě je nejlepší to rozdat, ale autor vlákna se ptal na prodej.
|  | Římský salát, 19.5.2014 Ven jsem ho dala před měsícem. To ještě bylo celkem teplo. Ale děkuji za rady. Koupím ještě jiný a vyseju až bude tepleji. |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 19.5.2014 Zajímavý experiment by byl, dát to na tu židli před barák i s krabičkou, ať kdo chce si vezme a zaplatí - uvést nějakou drobnou částku. Párkrát jsem to viděla v zahraničí. |  | Římský salát, 19.5.2014 Pěstujete někdo římský salát? Jaký máte a jak se mu daří? Koupila jsem si od Semo Maxi, jiný v prodejně neměli. Klíčivost je dost špatná. Zasetý je venku i na zkoušku doma v míse. Rostou jen tři kusy. |  | Rajčata v květináči - Jaký květináč?, 19.5.2014 Pane Mirku, co dáváte na dno, kamínky, písek? |  | Nejchutnější rajčata, 16.5.2014 Co znamená "podtrhnout" rajčata? |  | Špičaté zelí, 14.5.2014 Dobrý den, které konkrétně kupujete? Předem děkuji za odpověď. |  | Jaké zahradní nůžky?, 12.5.2014 Mám jednočepelové Fiskars, jiný typ, obyčejnější, levnější. Větve doslova krájí. Jsem z nich nadšená. |  |
|  | Co je s rajčaty?, 11.5.2014 Děkuji. Musím je už přesadit, zítra půjdu koupit květináče. Bambus už mám. |  | Co je s rajčaty?, 11.5.2014 Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, jak velké květináče používáte na rajčata? Kolik litrů? Jsem začátečnice. |  |
 |
|
|
|