Příspěvky uživatele - 187.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Životnost UV, 24.5.2012
Jaká je životnost UV lampy? Mám ji třetí sezónu a stále je v noci vidět, že svítí. Má se měnit preventivně po určité době nebo až praskne? Díky
Golem S, 11.5.2012
Nechci vás strašit, ale první rok či dva funguje snad všechno. Ať už kamarádovo jezírko s pěti kubíkama vody a spoustou ryb nebo moje se 100 m3, koupací s rostlinama. První dva roky voda jako křišťál, loni a letos už jen vybírám řasu a kačírek má... celý příspěvek >
Zamrzlé žáby, 6.3.2012
Dokáže zamrzlá žába přežít? Několik žab mi zkoušelo přezimovat v malé hloubce, kde určitě zmrzly. Ty co hledali úkryt ve skimru jsou roztažené a vypadají, že to mají za sebou.Ty co našly úkryt u kraje pod přehybem geotextilie vypadají, jako kdyby... celý příspěvek >
Co s rostlinama na zimu, 20.9.2011
U nového jezírka jsem byl instruován, že mám po zamrznutí rosliny uříznout s ledem. Spousta rostlin ale s prvním sněhem nebo ještě před ním polehá do vody a uříznout pak nejdou. Na jaře je v jezírku spousta tlející hmoty. Navíc do jarní ledové vody... celý příspěvek >
Automatický vysavač, 9.9.2011
O automatu (poloautomatu) vážně uvažuji, ale nemám jasno v pár věcech: 1. jaká je nutná hustota filtru robota, aby nedošlo pouze k výření nečistot? 2. jak zajistit, aby robot nevlezl ze stěn na kačírek? Pokud bych použil robota, který jezdí jen po... celý příspěvek >
Čistící robot - automatický vysavač, 2.7.2010
Máte někdo zkušenosti s automatickým vysavačem - čistícím robotem?
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika