|
Příspěvky uživatele - 187.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Životnost UV, 24.5.2012 Jaká je životnost UV lampy? Mám ji třetí sezónu a stále je v noci vidět, že svítí. Má se měnit preventivně po určité době nebo až praskne? Díky |  | Golem S, 11.5.2012 Nechci vás strašit, ale první rok či dva funguje snad všechno. Ať už kamarádovo jezírko s pěti kubíkama vody a spoustou ryb nebo moje se 100 m3, koupací s rostlinama. První dva roky voda jako křišťál, loni a letos už jen vybírám řasu a kačírek má... celý příspěvek > |  |
|  | Zamrzlé žáby, 6.3.2012 Dokáže zamrzlá žába přežít? Několik žab mi zkoušelo přezimovat v malé hloubce, kde určitě zmrzly. Ty co hledali úkryt ve skimru jsou roztažené a vypadají, že to mají za sebou.Ty co našly úkryt u kraje pod přehybem geotextilie vypadají, jako kdyby... celý příspěvek > |  | Co s rostlinama na zimu, 20.9.2011 U nového jezírka jsem byl instruován, že mám po zamrznutí rosliny uříznout s ledem. Spousta rostlin ale s prvním sněhem nebo ještě před ním polehá do vody a uříznout pak nejdou. Na jaře je v jezírku spousta tlející hmoty. Navíc do jarní ledové vody... celý příspěvek > |  | Automatický vysavač, 9.9.2011 O automatu (poloautomatu) vážně uvažuji, ale nemám jasno v pár věcech:
1. jaká je nutná hustota filtru robota, aby nedošlo pouze k výření nečistot?
2. jak zajistit, aby robot nevlezl ze stěn na kačírek? Pokud bych použil robota, který jezdí jen po... celý příspěvek > |  | Čistící robot - automatický vysavač, 2.7.2010 Máte někdo zkušenosti s automatickým vysavačem - čistícím robotem? |  |
 |
|
|
|