|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Biologický gravitační filtr, 14.7.2013 Zdravím. Mám rozpracovaný biologický filtr domácí výroby. zajímal by mne názor, jestli mi stačí jako média -1.kartáče, 2, husí krky s provzdušněním a 3, zeolit. Je nutné tam dávat i molitan? Pokud ano, nestačilo by mít molitan v menší filtraci -... celý příspěvek > |  | Škůdci vodních rostlin, 14.7.2013 Dobrý den, nevím si rady s vodními rostlinami.Napadly je zřejmě mšice a rostliny chřednou.nemá někdo zkušenost, jak mšice zlikvidovat? Nechci používat chemii, v jezírku mám ryby. |  |
|  | Proč mám v jezírku nitěnky?, 14.7.2013 Zdravím, prosím o radu, proč se mi v pobřežní zoně, kde je drobný kačírek a vněm zasazené rostliny, objevují nitěnky. Když rozhrnu kačírek, voda mírně zapáchá.To je ale jenom na okrajích jezírka, jinak problém nemám, voda průzračná, asi do 40 cm... celý příspěvek > |  | Zeolit, 20.3.2013 Mne by zase zajímalo, jestli zeolit funguje i volně ponořený do vody, aniž by byl ve filtraci.Díky za odpovědˇ. |  | Startovaci bakterie, 20.3.2013 Zdravím, prosím o radu, kdy je správný čas k aplikaci startovacích bakterií do jezírka a jestli bakteriím při transportu nevadí mráz.Děkuji za odpovědˇ. |  | Skleník Perfekt H z OBI, 13.10.2012 Pozor! co bylo před deseti lety v OBI nemusí být dnes! Změnili několik krate vyrobce kvuli tlaku na cenu a nejsem si jist jestli si udželi kvalitu... |  |
 |
|
|
|