|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uzený kapr, 28.6.2014 Asi tělní tekutina, neprouzená krev, možní cizopasníci. |  | Svrab v uších u králíků, 18.2.2014 přesně tak, stolní olej, jakkýkoliv, mašlovačkou vytřít uši i denně a je klid
|  |
|  | Má cenu ji zachraňovat?, 18.2.2014 Už to nemá cenu, zásah je už obrovský, strom schne a hrozí i pád na někoho.Vykopejte, dejte šanci mladému... |  | Čím nejlépe krmit slepičky v zimě?, 26.1.2014 Při větších mrazech je nepouštějte ven na dlouho, stačí půl hodiny, jinak jim můžou omrznout hřebeny.Jen aby si nazobaly trochu trávy, písku a zavřít.Vodu dávejte vlažnou nebo kurník zaizolujte. |  | Uzení makrel, 22.1.2014 makrely většinou kupuji zmrazené a je lepší, když přijdou "čerstvé",aby nebyly v mrazáku v obchdě nějaký pátek. |  | Jonsered 2245S, 19.1.2014 pěkně napsané a vidíte do toho
mám dotaz na hq 455e Rancher, někdy řežu pár minut, jindy hodiny... sice ne non stop, ale dlouho, po jaké době ji nechat vychladnout? Díky za odpověď |  | Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 8.1.2014 To jsem zkoušel, to vyjede stejné jaké to tam hodíte. |  | Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 8.1.2014 dík, tak nejsem sám, ta kůra je houževnatá, když je to už suchší, tak to praská a jde to. |  | Nefunguje vysokotlaký čistič karcher, 8.1.2014 jaký typ to je?
|  | Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 8.1.2014 přítlak je na doraz... další věc je, že jsem nože nikdy nepřibrousil, to by pak určitě více stíhal, ale nevím, zda jde válec vyndat nebo jak nože přebrousit...
bearlan
|  |
|  | Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 8.1.2014 mám z aukra válcový 2800W velmi tichý chod a jsem zpokojen, co nedokáže, tak čerstvé větve thůjí nebo vrby v tloušťce stonku od růže, to zvládá jedině suché.Zůstávají nacvaklé stonky.Ale kotel to zvládne, větví je většina silnějších.Zvládá to... celý příspěvek > |  | Řetezová pila - smíchaný olej M6AD + ekologický, 7.1.2014 Při řezání bych dal určitě poslední nádržku nového oleje, ale taky bych zbytek míchal s něčím použitelným. |  | Kysané zelí, 31.12.2013 Děkuji... brousil jsem to velkou rozbrušovačkou a kotoučem na kámen a beton, je lepší to polévat a tím i chladit kotouč, aby ho moc neubývalo, pozor na elektřinu. Dřevo je obyčejný smrk. |  | Kysané zelí, 31.12.2013  pro inspiraci jsem nafotil jak máme kámen uložený my, z kvádru jsem ubrousil rohy, aby vešel do sudu a pak zářezy a prsty, aby šel lépe uchopit v úzké štěrbině mezi kamenem a soudkem, pod kámen dávám destičky, aby tlak byl všude a zelí nelezlo kolem... celý příspěvek > |  | Plíseň na kysaném zelí, 9.12.2013 Plíseň je normální, spíše plak nebo jak se to jmenuje, prkénka s kamenem tam nechejte, když je zelí zatížené, déle vydrží, jen když budete brát zelí, vršek stáhněte rukou-plíseň a prkna s kamenem očistěte.Když jsme kámen neměli, zelí bylo za půl roku... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|