 |
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 18.7.2014  dodělán úchyt na kulatinky, doporučuji dřevěné a nad 15mm... kovové se nedají udržet při přendávání, pálí šňůrky a punčochy
|  | Síla grilovacího motorku, 18.7.2014 Díky za námět, přesně tohle jsem měl na mysli. Viděl jsem to při googlení. Trošku už to mám v hlavě, ještě sháním materiál. Buď ze čtyřhranu a malinkého jaklu nebo šestihran a možno použít nástavce a úchyty na bity, ale nevím kde sehnat takovou... celý příspěvek > |  |
|  | A až Z o uzení, 14.7.2014  Uzení sýrů proběhlo... nej byl cihla s olomouckými syrečky, prosypané paprikou a sušeným česnekem.Nejprve jsem kostičky proudil hodinu na pknu, tak 20-35 st. a po prokořenění dáno do vaničky a punčoch.A udil další hodinu na 50-60 st.
...tyčky do... celý příspěvek > |  | Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 14.7.2014 Debata se ubírá špatným směrem... jak bylo řečeno, mně se jezdí na motorce bez přilby líp...,v rukavicích je každému teplo, když řežete né zrovna v zimě, když budete kontrolovat řetěz a lištu, tak se spálíte, můžete se otřít i o motor o smolu o... celý příspěvek > |  | Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 14.7.2014 Mám přes 40 a při svátečním řezání mi po půl hodině brní ruce tak i 15 minut. Málo magnesia.Ale rukavice a bez rukavic je rozdíl... A taky mládí a starší tělo... |  | Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 14.7.2014 Alespoň omezí poškození ...víte kolik pilařů má problémy s klouby jdou i do invalidního důchodu.Raději preventivně chránit klouby než pak pozdě brečet.A je jedno jestli děláte s čínskou, švédskou nebo americkou pilou. |  | Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 14.7.2014 Hlavně by měly být antivibrační, chráníte si klouby.Jinak proti pořezání, pocení,aby pila neklouzala v ruce, proti nalepení pilin při zpocení rukou, proti poranění třískama. |  | A až Z o uzení, 9.7.2014  Pro inspiraci. Dvířka do uďáku hotova... po jednom, dvou udění to asi už nepoznám Dřevěný rám hmoždinkama ukotven do šamotek zepředu a dvířka zapuštěná v rámu.Nerovnosti-mezery- mezi cihlama a rámem utěsním vatou na kouřovody. |  | Síla grilovacího motorku, 8.7.2014 Zdar, nebyl by nápad, jak umístit motorek a jeho pohon do krbu, který má tři strany ze šamotek?Motor ale aby byl venku za jednou stěnou. Jde mi o to doma napíchat maso, kuřata na špici a v grilu ji položit do "nějakého" pohonu, bez toho,... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 8.7.2014  dnes jsem dodělal dvířka na uďák, první pokus uzení byl totiž uďák přiklopen deskou |  |
|  | Ancistrusi, 7.7.2014 Měl jsem akvárka i anscitrusy, určitě by nepřežili venku, jak bylo výše psáno, potřebuje přes 20 st.C. a je to malá ryba, aby s řasama zatočila, stěží udržovali akvárko v počtu 4-6ks na 150 l, natož jezírko.Jestli máte větší jezírko, zkuste karasy,... celý příspěvek > |  | Kalná voda ze studny, 7.7.2014 Zdravím, do vrtu nic nesypejte, pak to budete nasávat a voda se může tlačit i z hora a tam by byl písek houby platný. Nejspíš jste zvedli větším čerpadlem mandle studni a odsává ze spár a blízkého okolí kaly a hlínu, takže buď to přestane časem, až... celý příspěvek > |  | A až Z o uzení, 7.7.2014 Mě právě kousky připadaly měkké až udušené, proto zkusím déle udit a menší teplotou. Nechci rybu suchou, ale o malinko sušší než se mi povedlo. Byly náramně voňavé, maso se rozplývalo na jazyku, to se nedá s uzenými výrobky z obchodu ani... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 28.6.2014  Tak po dvouleté přestávce dostavěno... téměř, už funkční, ale ještě omítnout
|  | A až Z o uzení, 28.6.2014  Tak první uzení dopadlo dobře, kapři na podkovy a cejni celí na 24 hodin osolení a potření česnekem, před uzením omytí. Teplota 70-80,tak za hodinku hotovo.Příště zkusím menší teplotu déle udit, aby bylo maso malinko sušší.
|  |
 |
|
|
|