Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 18.7.2014 Obsahuje fotku
dodělán úchyt na kulatinky, doporučuji dřevěné a nad 15mm... kovové se nedají udržet při přendávání, pálí šňůrky a punčochy
Síla grilovacího motorku, 18.7.2014
Díky za námět, přesně tohle jsem měl na mysli. Viděl jsem to při googlení. Trošku už to mám v hlavě, ještě sháním materiál. Buď ze čtyřhranu a malinkého jaklu nebo šestihran a možno použít nástavce a úchyty na bity, ale nevím kde sehnat takovou... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 14.7.2014 Obsahuje fotku
Uzení sýrů proběhlo... nej byl cihla s olomouckými syrečky, prosypané paprikou a sušeným česnekem.Nejprve jsem kostičky proudil hodinu na pknu, tak 20-35 st. a po prokořenění dáno do vaničky a punčoch.A udil další hodinu na 50-60 st. ...tyčky do... celý příspěvek >
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 14.7.2014
Debata se ubírá špatným směrem... jak bylo řečeno, mně se jezdí na motorce bez přilby líp...,v rukavicích je každému teplo, když řežete né zrovna v zimě, když budete kontrolovat řetěz a lištu, tak se spálíte, můžete se otřít i o motor o smolu o... celý příspěvek >
Mám přes 40 a při svátečním řezání mi po půl hodině brní ruce tak i 15 minut. Málo magnesia.Ale rukavice a bez rukavic je rozdíl... A taky mládí a starší tělo...
Alespoň omezí poškození ...víte kolik pilařů má problémy s klouby jdou i do invalidního důchodu.Raději preventivně chránit klouby než pak pozdě brečet.A je jedno jestli děláte s čínskou, švédskou nebo americkou pilou.
Hlavně by měly být antivibrační, chráníte si klouby.Jinak proti pořezání, pocení,aby pila neklouzala v ruce, proti nalepení pilin při zpocení rukou, proti poranění třískama.
A až Z o uzení, 9.7.2014 Obsahuje fotku
Pro inspiraci. Dvířka do uďáku hotova... po jednom, dvou udění to asi už nepoznám  Dřevěný rám hmoždinkama ukotven do šamotek zepředu a dvířka zapuštěná v rámu.Nerovnosti-mezery- mezi cihlama a rámem utěsním vatou na kouřovody.
Síla grilovacího motorku, 8.7.2014
Zdar, nebyl by nápad, jak umístit motorek a jeho pohon do krbu, který má tři strany ze šamotek?Motor ale aby byl venku za jednou stěnou. Jde mi o to doma napíchat maso, kuřata na špici a v grilu ji položit do "nějakého" pohonu, bez toho,... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 8.7.2014 Obsahuje fotku
dnes jsem dodělal dvířka na uďák, první pokus uzení byl totiž uďák přiklopen deskou
Ancistrusi, 7.7.2014
Měl jsem akvárka i anscitrusy, určitě by nepřežili venku, jak bylo výše psáno, potřebuje přes 20 st.C. a je to malá ryba, aby s řasama zatočila, stěží udržovali akvárko v počtu 4-6ks na 150 l, natož jezírko.Jestli máte větší jezírko, zkuste karasy,... celý příspěvek >
Kalná voda ze studny, 7.7.2014
Zdravím, do vrtu nic nesypejte, pak to budete nasávat a voda se může tlačit i z hora a tam by byl písek houby platný. Nejspíš jste zvedli větším čerpadlem mandle studni a odsává ze spár a blízkého okolí kaly a hlínu, takže buď to přestane časem, až... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 7.7.2014
Mě právě kousky připadaly měkké až udušené, proto zkusím déle udit a menší teplotou. Nechci rybu suchou, ale o malinko sušší než se mi povedlo. Byly náramně voňavé, maso se rozplývalo na jazyku, to se nedá s uzenými výrobky z obchodu ani... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 28.6.2014 Obsahuje fotku
Tak po dvouleté přestávce dostavěno... téměř, už funkční, ale ještě omítnout
A až Z o uzení, 28.6.2014 Obsahuje fotku
Tak první uzení dopadlo dobře, kapři na podkovy a cejni celí na 24 hodin osolení a potření česnekem, před uzením omytí. Teplota 70-80,tak za hodinku hotovo.Příště zkusím menší teplotu déle udit, aby bylo maso malinko sušší.
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika