Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzený kapr, 15.8.2014
Určitě jsou různé brambory a různé soli...
Problém s křovinořezem, 14.8.2014
Nechal bych vyčistit karburátor ultrazvukem
A až Z o uzení, 8.8.2014 Obsahuje fotku
Marinovací jehla.Díky široké jehle a dvěma dírám možno marinovat i s kořením.
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 5.8.2014
A šlo by popsat oné předchozí zkušenosti?
Síla grilovacího motorku, 4.8.2014
Není zač,kdyby nebylo něco jasné napište, dofotím a vysvětlím...15.8 se blíží
Udírna, 4.8.2014 Obsahuje fotku
Přesně jak píše Miloš, taky sem chtěl spáry těsnit, ale nebudu, dvířka steně od kouře zčernají po dvou třech uzeních a dým se pěkně ztrácí všemi směry, takže všude přijde "čerstvý",nejde o to mít maso černé, ale voňavé.
Síla grilovacího motorku, 4.8.2014 Obsahuje fotku
Jehly na kuřata-nasadí se na čtyřhrannou tyč,detail motorku-zazděná trubka a v ní se otáčí hřídel motorku,gril na ražničí,ještě se na něm pracuje
Síla grilovacího motorku, 4.8.2014 Obsahuje fotku
Možná pro inspiraci pár fotek,amatérky řeším gril....otočný kloub z trubky a jaklu patřičně zabroušeného,aby trubka s jaklem se ve dvou polohách dokázaly pootočit mimo osu a tím nasadit tyč do krbu.Vybrání na čtyřhranu je na obou stranách,to... celý příspěvek >
Síla grilovacího motorku, 3.8.2014 Obsahuje fotku
pěkná vychytávka vhodná zejména ke slabším motorům... vyvážení grilovaného materiálu protizávažím
Síla grilovacího motorku, 1.8.2014
Tak motorek dnes poprvé griloval a 14 W motorek z majáku utáhnul dvě kuřata, s tyčí něco přes 3 kg, dvě hodiny vydržel, ale dost hřál..Zítra snad stihnu nafotit uchycení v krbu,pomocí kardanu. Popř.tyče na grilování.
A až Z o uzení, 31.7.2014
Tak ryby jsem udil podruhé, kapři na podkovy a cejni rozpůlení (půl ryby od hlavy a půl ryby od ocasu),udil jsem tři hodiny na 60, poslední půl hodiny na 75 a byly rybky skvělé, sice více očouzené, ale dle mých představ, už méně vodňaté. Před... celý příspěvek >
Jak odpeckovat 100 kg třešní?, 31.7.2014
Na víno neodpeckovat... proč jo?
Placky bramborové, ertepláky domácí, 26.7.2014
bramboráky jsou na oleji, jak říkáte nasucho na plotně ze syrových brambor?
Placky bramborové, ertepláky domácí, 26.7.2014 Obsahuje fotku
Jo jo, takovým říkáme u nás placky na blaše... blacha-plotna. Něco pro chuť a blacha...
Stavba udírny s grilem svépomocí, 25.7.2014
Díky, placky na blaše jdou, udit taky, grilovat taky, ještě dělám s motorkem a špice na grilování.
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika