 |
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uzený kapr, 15.8.2014 Určitě jsou různé brambory a různé soli... |  | Problém s křovinořezem, 14.8.2014 Nechal bych vyčistit karburátor ultrazvukem |  |
|  | A až Z o uzení, 8.8.2014  Marinovací jehla.Díky široké jehle a dvěma dírám možno marinovat i s kořením.
|  | Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 5.8.2014 A šlo by popsat oné předchozí zkušenosti? |  | Síla grilovacího motorku, 4.8.2014 Není zač,kdyby nebylo něco jasné napište, dofotím a vysvětlím...15.8 se blíží
|  | Udírna, 4.8.2014  Přesně jak píše Miloš, taky sem chtěl spáry těsnit, ale nebudu, dvířka steně od kouře zčernají po dvou třech uzeních a dým se pěkně ztrácí všemi směry, takže všude přijde "čerstvý",nejde o to mít maso černé, ale voňavé. |  | Síla grilovacího motorku, 4.8.2014  Jehly na kuřata-nasadí se na čtyřhrannou tyč,detail motorku-zazděná trubka a v ní se otáčí hřídel motorku,gril na ražničí,ještě se na něm pracuje
|  | Síla grilovacího motorku, 4.8.2014  Možná pro inspiraci pár fotek,amatérky řeším gril....otočný kloub z trubky a jaklu patřičně zabroušeného,aby trubka s jaklem se ve dvou polohách dokázaly pootočit mimo osu a tím nasadit tyč do krbu.Vybrání na čtyřhranu je na obou stranách,to... celý příspěvek > |  | Síla grilovacího motorku, 3.8.2014  pěkná vychytávka vhodná zejména ke slabším motorům... vyvážení grilovaného materiálu protizávažím |  | Síla grilovacího motorku, 1.8.2014 Tak motorek dnes poprvé griloval a 14 W motorek z majáku utáhnul dvě kuřata, s tyčí něco přes 3 kg, dvě hodiny vydržel, ale dost hřál..Zítra snad stihnu nafotit uchycení v krbu,pomocí kardanu. Popř.tyče na grilování.
|  |
|  | A až Z o uzení, 31.7.2014 Tak ryby jsem udil podruhé, kapři na podkovy a cejni rozpůlení (půl ryby od hlavy a půl ryby od ocasu),udil jsem tři hodiny na 60, poslední půl hodiny na 75 a byly rybky skvělé, sice více očouzené, ale dle mých představ, už méně vodňaté. Před... celý příspěvek > |  | Jak odpeckovat 100 kg třešní?, 31.7.2014 Na víno neodpeckovat... proč jo?
|  | Placky bramborové, ertepláky domácí, 26.7.2014 bramboráky jsou na oleji, jak říkáte nasucho na plotně ze syrových brambor?
|  | Placky bramborové, ertepláky domácí, 26.7.2014  Jo jo, takovým říkáme u nás placky na blaše... blacha-plotna. Něco pro chuť a blacha...
|  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 25.7.2014 Díky, placky na blaše jdou, udit taky, grilovat taky, ještě dělám s motorkem a špice na grilování. |  |
 |
|
|
|