Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Udírna, 9.9.2014
Pokud je jen o něco menší, tak jsem si rošt do grilu rozšířil přivařením oklepaných svařovacích drátů o 12 cm.Nazohýbal dlouhé céčka na kraje.
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 9.9.2014
Dnes jsem tento stroj zakoupil, jde to na zajíce a je to bez šroubu.Prodejce-mechanik dokonce řekl, že při sečení ať to ani méně než na plného zajíce nedávám.Pak to nechce pořádně sekat ani házet do koše.
Myši žerou myši?, 6.9.2014
Myši ožírají myši.Mě se nejvíc osvědčily kovové pastičky na myši. Do pastiček dávám kousíček lískového nebo vlašského ořechu, který ale na pastičce přidrátuju, jsou tam kolem bodce dírky... to aby ořech nesundaly jen tak.Sem tam se jim to podaří bez... celý příspěvek >
Vzdálenost mezi sloupky 4m, 6.9.2014
Je to moc daleko, doporučuje se 2,5 metrů (2 až 3m)
Typ vody na vaření a do nápojů, 31.8.2014
Ano, je to tak, například alkohol, který po vypálení ředíte vodou, tak tvrdá voda zapříčiní zbělení alkoholu.Po čajích zůstává bílý lem na čajnících nebo hrncích, když se kdysi vařil ve smaltu, tak to bylo velmi viditelné.Prostě více soli bylo vidět... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 31.8.2014
Opět díky za info, takže kolena nepředvařujete, jen napíchnout solí a udit a ta tří hodinová rezerva je asi jestli přední nebo zadní a velikost... a pod kolena nejspíš dát nějaký pekáč, protože troufám, že to bude kapat až moc. Díky za info, jestli... celý příspěvek >
Koupě skleníku, 31.8.2014
Foliovník může na terénu pracovat, skleník je ze skla a pracování vám sklo poláme. Skleník se začne křivit podle terénu a pod tíhou sněhu se zkřiví konstrukce a může popraskat výplň ze skla, pokud je z polykarbonátu, tak vypadne z rámu.Chtělo by... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 31.8.2014
Díky za info, ten 24% roztok je na litr vody 240g soli? Jak dlouho trvá vyuzení kolen? Udíte je asi v celku... přední nebo zadní, díky.
A až Z o uzení, 29.8.2014
Jak nesolujete špek? Chci udit kolena a žebra a špek taky přidám, když už budu topit, kolena předvařímdo polosyrova, žebra dám tak 10 cm silná a špek jaký bude a vytahovat z udírny taky podle tloušťky. 60 stupňů na špek stačí aby nekapal, tak... celý příspěvek >
Dýně - jak ovlivnit velikost plodů, 27.8.2014
Mám několik dýní asi 30-40 cm a postupně každá začne hnít a to není na zemi, ale ve vzduchu, je to deštěm? Jde o Goliáše. Nevíte jak je chránit?
Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 27.8.2014
právě jsou v zavařovacím hrnci "americké okurky"...je dost receptů, u známých jsme to zkusili a je to pecka, navíc když hadovky stojí 4 kačky kus.
Pergoly, 24.8.2014
Metr a půl je podle mne moc, to už někde hrozí spodní voda, vidím to že do hloubky půjdu tak 70 cm a průměr udělám tak metr na délku a tak 60 na šířku.
A až Z o uzení, 17.8.2014
chci udit žebra a kolena, je tady takový návod, máte někdo jiné doporučení, co se soli týče? díky za reakce solení solným lákem, žebra, kolena Méně ořezaná vepřová žebírka nebo jiné kosti s masem, nožičky, ocásky, kolena, popř.půlky... celý příspěvek >
Mlékomat a podobně, 17.8.2014
Praseti ho dávali na přikrmení, ale jenom ti, co jim mléko nechutnalo nebo se jim nechtělo dělat produkty. Jinak kdo ho měli rádi, tak by s ním takhle neplýtvali nebo měli kravské... Koza a žralok jako jedno z mála nezná rakovinu.
Pergoly, 17.8.2014
Budu to teprve řešit, napadá mně díra, v ní v netkané textílii kamení a nahoře kačírek kvůli vzhledu.Ta netkaná je kvůli tomu, aby se kamení nezaneslo hlínou.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika