|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 27.9.2014  Zatím takhle, stále chč...,prší, tak práce stojí. |  | Obnovit zasypanou studnu?, 27.9.2014 Staré studny byly vykládané kamenem, to by jste musel obnovovat, nešel bych do toho... hrozí zřícení, několik aut bordelu a práce pro vězně. |  |
|  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 27.9.2014  Na vlečce chci udělat bočnice (červeně).Bude to z jeklu 2cm tak cca 30 cm vysoké, ale bez čelnic, aby se vlek dal vysypat ze zadní strany a z přední aby šla foukat tráva.Při foukání trávy na to přijdou ještě bočnice se sítem.Co říkáte na ty bočnice,... celý příspěvek > |  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 26.9.2014 Díky za rady, zítra hodím rozměry jeklů a můžem to probrat... zítra ve výrobě pokračuji, zadní stranu mám ve vzduchu, protože dělám sklopku.Na korbě mám ještě uprostřed po menším jeklíku podélně, plus plech, který na to přijde taky zpevní.... celý příspěvek > |  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 25.9.2014  Tak jsem se dal na výrobu vlečky za traktůrek. Když se mi buse zdát koš malý, tak na trávu, jinak vození hlíny na srovnání zahrady a hnoje. Prioritou je, aby byl co nejlehčí. Snad se dílo podaří.
|  | Jakou švestku?, 22.9.2014 díky za poučku, myslel jsem, že klima bude studenější, ale není... člověk je tvor domýšlivý, díky.. |  | Jakou švestku?, 22.9.2014 ještě dodatek, kupoval jsem kdysi stromky v polsku, je to severněji a tudíž stromky odolnější, ale odrůdu bohužel neznám, jsou velké a moc dobré, asi dambrovická
|  | Jakou švestku?, 22.9.2014 nakupte co uznáte za vhodné, švestky bohužel dost odcházejí kvůli nemocem, tak díky tomu budete obměňovat co se vám zalíbí... koukněte na stránky prodej stromků.cz a tam si vyberete... čačanskou, dambrovickou doporučuji... jinak se ozvou určitě... celý příspěvek > |  | Křovinořez, poměr oleje v benzínu, 22.9.2014 do manuálu určitě, jsou různé poměry... ale někteří by mohli kouknout na základku... co se dělení týče, většina motorů je ale 1:50 a to je litr benzínu na dvacku stříkačku a je vymalováno... jsou lidi co litr benzínu dolejou padesátkou oleje
|  | Jak správně mulčovat trávu motorovou sekačkou, 22.9.2014 A mám sekačku táhnout nebo tlačit? |  |
|  | Prosím nevíte někdo název rostliny?, 22.9.2014 nemůže to být oliva? |  | Mnohonožky - přemnožení, 21.9.2014 dejte foto, je jich víc druhů |  | Prosím nevíte někdo název rostliny?, 21.9.2014 voskovka..?
|  | Křovinořez, poměr oleje v benzínu, 21.9.2014 1ku50 je 0.1 ku 5 a to je 0,01.0l ku 0,5l benzínu, takže 0,02 L oleje je 1L benzínu, kupte stříkačku (dvacítku) a máte na litr benzínu přesně poměr...
|  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 16.9.2014 Zdravím a nenašel by se odkaz?Ať zkouknu. A kolik na tom vozíte a jaký trakturek máte?Ať ho nepřetížím. Mě bude stačit,když mi to odveze to,co na dvou,třech kolečkách.Trávu,hnůj a hlínu.V tahu snad ten traktor nezničím tak,jako by to měl vozit na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|