Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní traktor, 3.10.2014
To je ale jen můj názor, ale skutečně nevidím důvod, proč házet trávu nabok, když je větší, tak ji je třeba posbírat, no né?  Já mám mcculloch 125-97 bez tlakového mazání, to stačí do 15 stupňového sklonu.Ale pozor, nejezdit po vrstevnicích... celý příspěvek >
Zahradní traktor, 3.10.2014
PRO LG je s bočním výhozem, což je pro sekačku dle mého zbytečné.Když můžu sbírat do koše nebo koš vyhodím a sekám za sebe na zem nebo do většího vozíku než je koš.
Popel z uhlí do zahrádky, 2.10.2014
Písek mám od řeky z naplavenin.Čistý, trochu prachu nebo hlíny, ale v samotném písku rostou snad jen topinambury.Beru ho jen na odlehčení zeminy, která je dost mastná a letos až moc mokrá a písek trošku pomůže odvodnit a prodýchat.
Popel z uhlí do zahrádky, 2.10.2014
Písku se nemusíte bát, roste v ní např.krásná mrkev, když je půda ulepená, písek je dobrá volba.
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 2.10.2014
Mám dotaz, na traktoru je gelová baterie, jakou nabíječku používáte? Díky.
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 1.10.2014 Obsahuje fotku
Tak pomalu pokračuji se stavbou vlečky, jestli někdo čerpá inspiraci, připojuji pár fotek.
Obnovit zasypanou studnu?, 1.10.2014
Jen souhlasím, bral jsem to jen jako minimum, aby tam někdo nezůstal.Ventilátor s přívodem a odvodem vzduchu je ideální.
Obnovit zasypanou studnu?, 30.9.2014
Tak jestli je to sekáno v kameni, tak odpadá bednění při těžbě suti.Ale i tak by to chtělo několik lidí, kvůli bezpečnosti a možno natáhnout hadici od kompresoru a foukat si vzduch do studny čerstvý a vytěsňovat tím plyny.Popř mít láhev od hasičů či... celý příspěvek >
Obnovit zasypanou studnu?, 30.9.2014
A to co nebylo zasypáno je všechno vytesáno ve skále?
Co kontrolovat při koupi TZ 4K 14, 30.9.2014
Najděte ve svém okolí všechny možné majitele a poptejte se u nich. Co člověk to názor. Popř. si někoho vzít k ruce, i automechanik by se šikl.
Uhynulá krůta - sníst či ne?, 30.9.2014
Mrtvolky nejíst, nevíte s určitostí na co uhynula a kdy a mezi tím se nastartoval proces rozkladu těla a maso není vykrvácené.
Popel z uhlí do zahrádky, 28.9.2014
Přečtěte si popel na zahradu a (ne)budete chytřejší
Obnovit zasypanou studnu?, 28.9.2014
Stav stěn si prohlédnout můžete, ale stačí aby se uvolnil jediný kámen a sesype se to jako dům z karet.Kdysi se nezdily, ale ukládaly nasucho kameny, takže drží jen tlakem jednotlivých kamenů na sebe. Uládaly se ze štípaného kamene, ale ti chudí... celý příspěvek >
Obnovit zasypanou studnu?, 27.9.2014
Promiňte, ale dát si trojnožku, el vrátek a začít čistit studnu ve dvaceti metrech, která je podle mne ukládaná z kamene je skoro sebevražda.Lano kolem pasu aby vás někdo vytáhl a kopat do 38 metrů, to je několik aut sutě.Už jste byl ve studní, která... celý příspěvek >
Obnovit zasypanou studnu?, 27.9.2014
Má 19,5 metrů z původních 38 metrů do kterých to chce dočistit.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika