Příspěvky uživatele - 193.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skvrnitost listů u japonské hrušně Nashi, 28.5.2014
nemůže tomu vadit mulčovací kůra?
Skvrnitost listů u japonské hrušně Nashi, 26.5.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, můžete mi někdo poradit, máme prvnímtokem japon.hrušeň Nashi, jsou na ní čtyři plody a na listech se udělali tmavé fleky, na rez by prý trpět neměla.Viděla jsem tam jen mravence a jalovce na zahradě také nemáme.Ale jsme v zahrádkářské... celý příspěvek >
Tulipány z Holandska, 22.4.2014
Dobrý den, děkuji moc za rady, zítra je tedy šoupnu do země.Byla jsem v Kauhenhofu a je to nádhera, mohla bych tam chodit celý den.Jen škoda že ty cibulky neprodávají hned tam, je tam jen jeden obchůdek.Jinak je velký květinový trh v Amsterdamu.Kde... celý příspěvek >
Tulipány z Holandska, 21.4.2014
děkuji za odpověd, ale když je ted vysadím, tak mám obavu že mi právě vykvetou a už nestuhnou udělat do zimy novou cibulku
Tulipány z Holandska, 21.4.2014
Dobrý den, můžete mi někdo prosím poradit?Včera jsem si přivezla z Holandska cibule tulipánů, ale některé mi přijdou že jsou naklíčené a některé skoro plesnivé, mám je raděj vysadit ted s tím že ještě letos vykvetou, nebo je nějak uskladnit do... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika