Příspěvky uživatele - 148.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Svícení v kurníku, 25.12.2012
My máme letos slepice prvně, pouštíme je ven, takže v kurníku nesvítíme. Ze 7 slepic mívám 5 vajec průměr, občas i méně, ale jsem ráda a nijak to nehrotím.kydyby měly být asi celý den zavřené, tak svícení řeším, ale pokud jsou ven, nebo jen sedí v... celý příspěvek >
Přišla k nám kočka - co s ní?, 9.12.2012
A to tam běhá jen tak po chalupě celou dobu?Asi dobře chápu, že tam jen chodí přespat a přes den se potuluje venku- co se týče žrádla, měla bych strach, že na to polezou i myši atd., ale třeba nějaké zásobníky, jak bývají třeba pro slepičky, nebo... celý příspěvek >
Teplota v kurníku, 8.12.2012
Takže se zeptám- ten kurníček je menší, dneska tam měly -2st při -11 venku.Pustit jen na chvíli ven s namazanými hřebínky a vytápění nepřehánět v kurníku. Víte o snášku mi ani tak nejde, tak hold bude málo vajec-jen nechci, aby slípky mrzly.Sice si... celý příspěvek >
Přišla k nám kočka - co s ní?, 8.12.2012
No my tu kočku uvítali, protože jsme na zahradě měli věčně ho..a od cizích koček a samé hryzce-ona přišla, tak jsme se jí prostě ujali, s tím, že jsme jí očkovali, odblešili,teď i odčervili, od té doby, co je u nás na zahradě hov.a nenacházím, hryzců... celý příspěvek >
Přišla k nám kočka - co s ní?, 6.12.2012
tak po delší době našeho nového nájemníka jsme si i přes očkování u veterináře všimli, že má kočka tasemnici. Našla jsem jí články na zadku.Koupili jsme tabletu-1tbl na 4kg. přestože má kočka 2,5 kg dali jsme jí 1/2 tbl a za 14 dní zopakujeme.Bude to... celý příspěvek >
Teplota v kurníku, 28.10.2012
Dobře, děkuji za reakce, ale mě prosím zajímá ta teplota v kurníku.Někomu to bude asi jedno, ale když jsme měli včera holky celý den otevřené, měly v kurníku 5st., v noci jsme je zavřeli a ráno bylo pořád 5st. Dneska jsme je nechali celý den zavřené,... celý příspěvek >
Teplota v kurníku, 27.10.2012
Zdravím, chci se zeptat, kolik by min. měla být teplota v kurníku. Naše slípky mají malý kurníček, zateplený 10cm polystyrénem, nefouká jim tam, přesto tam mají 10st. Tak nevím, jestli to stačí.Zatím jím žárovkou nesvitíme.
Ničící andulka, 8.10.2012
Sice andulku nechovám, ale myslím si, že se nudí.Zkuste jí třeba po bytě zavěsit nějaké kousky dobrot, ať hledá, nebo se jí více věnovat.
Čmelíci, 30.9.2012
Mohu se prosím zeptat, jak se Vám čmelíci dostali do vlasů?Co jsem se dočetla, tak přece čmelíci jsou ¨běhenm dne zalezlí ve škvírách v kurníku a vylézají až večer.
Myši - problém, 30.9.2012
pořiďte si kočku, ale podle mě myši byly a budou, jen tak se jich nezbavíte.Max na noc do výběhu dejte pastičky na myši, ale tam se může chytit i třeba ježek, nebo kočka... my taky objevili myšky u slepic, i přes den, žerou to, co slepice vyhází na... celý příspěvek >
Psa, nebo fenu?, 29.9.2012
Tak jsme se teda rozhodli, půjdeme do psa- jen počkat do jara a našetřit..
Slepice kulhá, 29.9.2012
No takže po přečtení výše uvedeného odkazu jsem usoudila, že nasš slípky TBC nemají.Až na to kulhání nevykazují žádné jiné příznaky.Prostě asi blbě seskočí z hřadu, jinak nevím.Zvláště pak to, že se s kulháním střídají.
Slepice kulhá, 29.9.2012
Prosím, můžete mi tu tuberu někdo více popsat? Naše slepice (7) poslední dobou taky kulhají, vždycky jen jedna a asi den dva, pak jí zase vystřídá jiná.Neplazíse, prostě kulhá, jakoby něco měla v noze, když jsme jim nohy prohlíželi, tak tam nic... celý příspěvek >
Prosím je to žampión?, 26.9.2012
Já taky předevčírem šoupla hřiby do polívky a pak pod maso a žijem. nic jsem neodstraňovala, prostě natrhala čerstvé a uvařila.Sice jsem se zarazila nad růžovou barvou pod kloboučkem, pak to ale zhnědlo.Při vaření nic nesmrdělo..teď mi na zahradě... celý příspěvek >
Stavba Azuro bazenu, 17.8.2012
Prosím o radu. Chci si pořídit oválný bazén Azuro 3,6 x 7m. Chci ho postavit - zapustit celý do země. Místo pro něho mám ve svahu, tak cca 30-40stupňů, písčitá půda. Někdo mi radí dát do vykopané díry na zpevnění země velké kameny, pak na to... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika