|
Příspěvky uživatele - 148.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Svícení v kurníku, 25.12.2012 My máme letos slepice prvně, pouštíme je ven, takže v kurníku nesvítíme. Ze 7 slepic mívám 5 vajec průměr, občas i méně, ale jsem ráda a nijak to nehrotím.kydyby měly být asi celý den zavřené, tak svícení řeším, ale pokud jsou ven, nebo jen sedí v... celý příspěvek > |  | Přišla k nám kočka - co s ní?, 9.12.2012 A to tam běhá jen tak po chalupě celou dobu?Asi dobře chápu, že tam jen chodí přespat a přes den se potuluje venku- co se týče žrádla, měla bych strach, že na to polezou i myši atd., ale třeba nějaké zásobníky, jak bývají třeba pro slepičky, nebo... celý příspěvek > |  |
|  | Teplota v kurníku, 8.12.2012 Takže se zeptám- ten kurníček je menší, dneska tam měly -2st při -11 venku.Pustit jen na chvíli ven s namazanými hřebínky a vytápění nepřehánět v kurníku. Víte o snášku mi ani tak nejde, tak hold bude málo vajec-jen nechci, aby slípky mrzly.Sice si... celý příspěvek > |  | Přišla k nám kočka - co s ní?, 8.12.2012 No my tu kočku uvítali, protože jsme na zahradě měli věčně ho..a od cizích koček a samé hryzce-ona přišla, tak jsme se jí prostě ujali, s tím, že jsme jí očkovali, odblešili,teď i odčervili, od té doby, co je u nás na zahradě hov.a nenacházím, hryzců... celý příspěvek > |  | Přišla k nám kočka - co s ní?, 6.12.2012 tak po delší době našeho nového nájemníka jsme si i přes očkování u veterináře všimli, že má kočka tasemnici. Našla jsem jí články na zadku.Koupili jsme tabletu-1tbl na 4kg. přestože má kočka 2,5 kg dali jsme jí 1/2 tbl a za 14 dní zopakujeme.Bude to... celý příspěvek > |  | Teplota v kurníku, 28.10.2012 Dobře, děkuji za reakce, ale mě prosím zajímá ta teplota v kurníku.Někomu to bude asi jedno, ale když jsme měli včera holky celý den otevřené, měly v kurníku 5st., v noci jsme je zavřeli a ráno bylo pořád 5st. Dneska jsme je nechali celý den zavřené,... celý příspěvek > |  | Teplota v kurníku, 27.10.2012 Zdravím, chci se zeptat, kolik by min. měla být teplota v kurníku. Naše slípky mají malý kurníček, zateplený 10cm polystyrénem, nefouká jim tam, přesto tam mají 10st. Tak nevím, jestli to stačí.Zatím jím žárovkou nesvitíme. |  | Ničící andulka, 8.10.2012 Sice andulku nechovám, ale myslím si, že se nudí.Zkuste jí třeba po bytě zavěsit nějaké kousky dobrot, ať hledá, nebo se jí více věnovat. |  | Čmelíci, 30.9.2012 Mohu se prosím zeptat, jak se Vám čmelíci dostali do vlasů?Co jsem se dočetla, tak přece čmelíci jsou ¨běhenm dne zalezlí ve škvírách v kurníku a vylézají až večer. |  | Myši - problém, 30.9.2012 pořiďte si kočku, ale podle mě myši byly a budou, jen tak se jich nezbavíte.Max na noc do výběhu dejte pastičky na myši, ale tam se může chytit i třeba ježek, nebo kočka... my taky objevili myšky u slepic, i přes den, žerou to, co slepice vyhází na... celý příspěvek > |  |
|  | Psa, nebo fenu?, 29.9.2012 Tak jsme se teda rozhodli, půjdeme do psa- jen počkat do jara a našetřit.. |  | Slepice kulhá, 29.9.2012 No takže po přečtení výše uvedeného odkazu jsem usoudila, že nasš slípky TBC nemají.Až na to kulhání nevykazují žádné jiné příznaky.Prostě asi blbě seskočí z hřadu, jinak nevím.Zvláště pak to, že se s kulháním střídají. |  | Slepice kulhá, 29.9.2012 Prosím, můžete mi tu tuberu někdo více popsat? Naše slepice (7) poslední dobou taky kulhají, vždycky jen jedna a asi den dva, pak jí zase vystřídá jiná.Neplazíse, prostě kulhá, jakoby něco měla v noze, když jsme jim nohy prohlíželi, tak tam nic... celý příspěvek > |  | Prosím je to žampión?, 26.9.2012 Já taky předevčírem šoupla hřiby do polívky a pak pod maso a žijem. nic jsem neodstraňovala, prostě natrhala čerstvé a uvařila.Sice jsem se zarazila nad růžovou barvou pod kloboučkem, pak to ale zhnědlo.Při vaření nic nesmrdělo..teď mi na zahradě... celý příspěvek > |  | Stavba Azuro bazenu, 17.8.2012 Prosím o radu. Chci si pořídit oválný bazén Azuro 3,6 x 7m. Chci ho postavit - zapustit celý do země. Místo pro něho mám ve svahu, tak cca 30-40stupňů, písčitá půda. Někdo mi radí dát do vykopané díry na zpevnění země velké kameny, pak na to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|