|
Příspěvky uživatele - 149.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl 041, 18.7.2014 Ta pila vyzera ako by bola po GO. Ložiska v pohode, kompresia výborna pri ručnom pomalom pretáčaní dlho cítiť odpor z kompresie. Cievka o ventilátor nemôže trieť, zapaľovanie u tohoto modelu je vo vnútri zotrvačníka. Včera som už nestihol preveriť aj... celý příspěvek > |  | Stihl 041, 17.7.2014 Tu medzeru tam nejde upraviť, cievka je napevno. Aj som skúšal uvolnením skrutiek zapáčiť a dotiahnúť, nejde. Vďaka za link, asi sa zastavím v STHIL - shope a objednám modul, možno aj zotrvačník. |  |
|  | Stihl 041, 17.7.2014 Tak som to dnes rozobral. Musel som si urobiť sťahovák na zotrvačník (závit M22x1,5) a zotrvačník stiahol. Zistený stav: Klinok nie je poškodený ani prerušovač nie je vyjazdený, takže tam chyba nebude. Zistené jemné otieranie jedného magnetu o jadro... celý příspěvek > |  | Stihl 041, 16.7.2014 No pilu sme kúpovali aj s odskúšaním na mieste. Vtedy fungovala. Keby nešla tak ju naberieme. Mňa len zaujíma názor odborníkov, či nemajú s podobným problémom skúsenosti. |  | Stihl 041, 16.7.2014 Zdravím všetkých forákov záhrada.cz a zároveň prosím o radu. Môj syn si kúpil záhradu a nastala situácia, že potreboval si obstarať aj reťazovú pílu. Cez bazoš si kúpil starručku Stihl 041 (bez ďalších oznáčení) a keďže ju mohol aj vyskúšať, tak za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|