|
Příspěvky uživatele - 106.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc plodů višně, 15.7.2014 Na prach to nevypadá, mají to komplet všechny plody, některé vic, některé méně. Na chuť to vypadá ok, a poškození je jen takové od slupky, uvnitř nic, cca 0,2 - 03mm pod slupkou poznáte, kde ty tečky byli. Tak jsem se bál je konzumovat, jestli... celý příspěvek > |  | Čím vyhubit plevele v nově založeném trávníku?, 15.7.2014 Já mám taky cca 2 měsíce starý trávník, zatím se chemie bojím, tak klasicky lezu po trávníku cca 400m2 a zatím to odpleveluji ručně, aspoň to nejhorší, ale příští rok bych chtěl zkusit Travin, který zároveň i trochu prohnojí. Co vy na... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou travní směs vybrat?, 15.7.2014 Já jsem koupil směs od Wolf Garten Fun, a jsme nadmíru spokojeni, lezla ven už po 3 dnech a po 3 nedělích jsem vesele sekal. Fajnová čistá směs, absolutní spokojenost, ale taky záleží komu se kam co hodí... |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 15.7.2014 Hodina až dvě sekání, na jeden litr vám přijde nemožné? Na každý den mám nádrž, pořád dokola, vždy na dně něco zbyde. Takže je to tak |  | Nemoc plodů višně, 15.7.2014 Pochopte, že se v tom vůbec nevyznám, takže vaše standartní postupy jsou pro mě úplně neznámé. Proto se ptám zde, kde jsou zajisté i odborníci na danou tématiku.
Protože jsem si myslel, že je to nějaká višňová plíseň nebo něco takového, tak... celý příspěvek > |  | Nemoc plodů višně, 15.7.2014  Dobrý den, nevíte někdo, co by to mohlo být na plodech višně za tečky? Nic podobného jsem nikde nenašel, tak jsem to nafotil a dal sem. Jestli to půjde zachránit, nebo už je po úrodě? Díky |  | Který motor zvolit?, 15.7.2014 Takový co do sekaček a jiných pomocníků lijí líh, ředidla, a jiné rozpouštědla a pak si zde stěžují na nekvalitní motory bych kopnul rovou do ... A je to jedině dobře, že nechtějí jet, ještě by sekačka mohla mít ruce a hned mu nafackovat.
V... celý příspěvek > |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 15.7.2014 Tak to nechápu, co vás mělo překvapit. Všichni dělají v Číně a to doslova. Záleží jen na tom, jak si tu kvalitu ohlídají. |  | Zkušenosti se Stiga traktory, 14.7.2014 Konkrétně se Stigou nemám osobní zkušenost žádnou, ale v testech jakéhokoliv výrobku jsou vždy až na chvostu, takze s kvalitou zpracování to asi nebude žádná hitparáda.Přeci jenom je to kupa peněz... |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 14.7.2014 Ale co mě opravdu těší, je taková základní věc: i když má odmákáno stovky hodin, vždy za tepla chytne na jedno otočení motoru, tzn zhruba do půlky šňůry - když vidím souseda, jak s tím za tepla zápasí, je mi ho upřímně líto (ale nevím přesně co má,... celý příspěvek > |  |
|  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 14.7.2014 Připojím i mojí reakci, možná již zbytečnou ale přece. Zhruba 8 let vlastním sekačku Honda s 4,5 koňmi. Nikdy se mi nestalo, že by nechytla, nebo byl jiný problém. Každý rok vyměním olej a filtr, nůž brousím pravidelně. Co ta se nadřela, to není... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|