|
Příspěvky uživatele - 106.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padání jablek, hniloba, 21.8.2014 Ano, přesně takhle to je. Jen by mi líto, že padají i jablka, která mohla být zralejší a bylo jich škoda, protože padají teda dost. Ale tušil jsem, že s tím padáním asi moc udělat nepůjde |  | Padání jablek, hniloba, 18.8.2014 Dobrý den, mám takový dotaz, z jabloně opadá víc jak 50% nedozrálých jablek, čím víc se blíží dozrávání, tím víc padají a dost hnijí na stromě 20% a dost strupovatí. Dá se to nějak zlepšit, stromům moc nerozumím, logicky mě nic nenapadá. Odrůdu... celý příspěvek > |  |
|  | Trávnik žltne, 2.8.2014 Ale ještě bych dodal, nevím, jestli se mi to zdá, nebo ne, ale není ten trávník samý kámen? Z jedné fotky mi to tak připadá, to by vertikutátor asi neskousl
|  | Trávnik žltne, 2.8.2014 Mě to tedy laicky přijde, že by to to chtělo vertikutaci, vyčesat, prohnojit, popř. zasít trávu a zalít. Ale jsem laik, tak uvidíme, co odborníci
|  | Čím vyhubit plevele v nově založeném trávníku?, 2.8.2014 Jelikož je nový, tak zatím ručně dělám jen to, co se dá chytit rukou a je vidět hodně - bodláky, jitrocel a podobné větší plevele. Ani nevím, jak se to všechno jmenuje, ty drobounké né, to bych se z toho zbláznil |  | Stroj Honda nefunguje na český bezin, 2.8.2014 Hondu mám 8 let a ještě se mi nestalo, že by nechytla, nebo byl problém s benzínem. A evidentně nejsem jediný, takže spíš to vidím na problém
a) vymyšlený
b) mezi madlem a zemí...
|  | I toto je Mountfield, 19.7.2014 Zkopíruju svůj příspěvek o kvalitách této prodejny:
Přidám jednu kamarádovu loňskou zkušenost s pilou Oleo-Mac OM 952 od Mountfieldu. Zdědil dům po babičce, takže zahrada 1000m2 naprosto neudržovaná, asi 20 starých stromů, tráva až po ramena atd.... celý příspěvek > |  | Nemoc plodů višně, 18.7.2014 Tak pane V, klobouk dolů, já to nenašel za celé dny Mrknu na to, co je to vlastně zač. Mnohokrát díky |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 18.7.2014 Tak pane Ferdo, musím víc než souhlasit. Ob barák má chlápek zhruba stejně velikou zahradu jak já + - 1000m2, vlastní traktůrek, klasickou sekačku a nějakou kosu nebo vyžínač. Sekal vyžínačem v pátek 8 hodin, sobotu 8 hodin, v neděli začal v 9 a... celý příspěvek > |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 17.7.2014 Naprosto bezchybná odpověď. K tomu není co dodat. Ale stejně se určitě někdo najde, kdo souhlasit nebude |  |
|  | Nemoc plodů višně, 16.7.2014 Tak určitě, jen bych chtěl mít jistotu, že příští úroda to nebude mít zase, nevypadá to moc hezky. Každopádně dík všem za snahu. |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 16.7.2014 Co si myslíte vy, je mi upřímně úplně jedno. Sekám to každý týden, někdy i dvakrát nejen letos, ale i loni, i předloni atd. Moje zahrada je rozlehlá a tudíž ji udržuju ve stavu, kdy se nenadřu a nelítám každý pátý metr s košem jako někdo, kdo je... celý příspěvek > |  | Nemoc plodů višně, 15.7.2014 Právě, já už prohledal celý net a nic podobného jsem nenašel, vůbec se v sadaření a rostlinách nevyznám, můj obor je opravárenství, motory, repase atd, tohle je pro mě španělská vesnice... |  | Nářadí zn. Berlan, 15.7.2014  Já jsem od nich koupil ten slabší, 6hp do kultivátoru, měnil jsem cca 10 let starý, kouřící, nechytající, žravý, nevýkonný B&S. Můžu vám na rovinu říci, je to nebe a dudy, na jaře na otočku chytne, tichý, bez vibrací, bez kouře a pocitově... celý příspěvek > |  | Ořechy na Gola sadu v palcových mírách a jiné vychytávky, 15.7.2014  Pro občasného uživatele by mohla postačit gola sada 1/4“ 40 dílů SPLINE z řady Proteco Silver Line, sám ji pro tyto účely také vlastním. V nouzi jsem si s ní většinou pomohl.
|  |
 |
|
|
|