Příspěvky uživatele - 19.60

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 4.8.2014
Uteklo 14 dnů a musím se podělit o své zkušenosti. Velmi mě překvapila reakce firmy Vari, která mě kontaktovala a domluvili jsme si termín k řešení mého problému. Po výměně nožů za nové (dodané firmou Vari) jsme i přes nepříliš vhodné počasí... celý příspěvek >
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 20.7.2014
Svah je terén kolem vodní nádrže. Chodí se blbě a seče taky, ale jde to. Místama je stroj veden šikmo na vrstevnici, aby nesjížděl ze svahu
Negativní zkušenost - bubnová sekačka Viva - Motor Jikov, 20.7.2014 Obsahuje fotku
Aby jste nebyl osamocen. Přikládám fotku louky posečené Lucinou Max. Řeším s výrobcem co bylo špatně. Zatím žádná rada...
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 17.7.2014 Obsahuje fotku
Druhá fotka
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 17.7.2014 Obsahuje fotku
Moc chuti do další diskuse nemám. Ale pokusím se ještě jednou o vysvětlení problému. Samozřejmě, že seču na plnej ceres. Ono to ani jinak nejde. Jiná věc je použitá rychlost. Ta byla ta nižší. Také šíři záběru jsem zvolil nižší, cca 50 cm (Lucina má... celý příspěvek >
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 15.7.2014
Ale to co píšete přeci nevyvrací to, co jsem napsal. Asi jsem si Lucinu Max koupil kvůli tomu, že jsem byl toho názoru, co Vy. Prostě mě vadí, že velmi dobře zpracovaný stroj má tak blbé nedostatky. Zkusil jste si výměnu adaptéru? Jestli jste alespoň... celý příspěvek >
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 13.7.2014
Do diskuze vstupuji trochu pozdě. Koupil jsem si sestavu Lucina Max s mulčovačem a motorem honda. Výkon výborný, dostupnost skvělá (posekal jsem svah se sklonem mezi 30 a 40 stupni - měřeno latí s libelou se stupnicí). Mulčovač skvělý, výměna... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika