Příspěvky uživatele - 78.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zasadit zivy plot s buků, 13.7.2014
Buky se na živé ploty celkem běžně používají. Tak proč ta ironie?
Jak se zbavit užovky?, 9.7.2014
Krása. To máte docela unikátní fotku. :-)
Hadovky pěstované ve skleníku hořknou, 2.7.2014
Problém často bývá v nedostatku zálivky.
Jak se zbavit užovky?, 23.6.2014
Máme na zahradě užovky, slepýše i ještěrky. Víme o nich, protože je velmi vzácně potkáme. Za pět let jsme potkali ještěrku asi 7x, slepýše 2x (z toho jednoho jsme zachraňovali z nádrže s vodou), užovku 1x (plus 1x švagr, ten ji napřed považoval za... celý příspěvek >
Ako odplašiť lastovičky (vlašťovky)?, 9.6.2014
Já vám do toho nechci mluvit, ale kdybych si měla vybrat, jestli chci mít dům oblepený cirkusácky igelitem nebo praporky jako autobazar, nebo ho mít oblepený vlaštovčími hnízdy, tak hnízda jasně vítězí. Vlaštovkám se říká "domácí štěstí".... celý příspěvek >
Likvidace břečťanu, 20.5.2014
No vidíte, a já naopak břečťan podporuji v šíření na svahu místo trávy, protože vypadá výborně a nemusí se sekat, jen se občas vytáhne nějaký ten agresivnější plevel (plevele není moc, podle naší zkušenosti břečťan jak se rozroste, tak ho nepustí).... celý příspěvek >
Buxus - choroba či škůdce?, 18.5.2014
Ano, mladé výhonky se nám na keřích buxusu taky někdy takhle sklánějí. Není to nic hrozného. 
Existuje nějaká odrůda rhododendronu, která snese slunné stanoviště?, 10.5.2014
Tak to nevím. Ty co mám já, se zatím drží spíš při zemi, i když se uvádí, že by měly dorůst přibližně do 1,5 metru.
Existuje nějaká odrůda rhododendronu, která snese slunné stanoviště?, 8.5.2014
Hledejte rododendrony yakushiman. Jsou kompaktnější a snesou slunce. Jsou poněkud dražší, ale vyplatí se. :-) 
Schnoucí Clematis, 23.7.2013
Mě se to loni stalo s nově zasazeným plaménkem přesně tak - na jaře vyrazil, vyhnal nové šlahouny, načež během týdne celý uschnul. Udělala jsem nad ním kříž, a protože je u zdi schovaný za keři rybízu, kde nebyl vidět, (právě podle zásady "nohy v... celý příspěvek >
Jak je to s opadavostí břečťanu - Hedera helix?, 23.7.2013
Souhlas, břečťan se pne po zdi maličkými přičepivými kořínky. Není opadavý, občas jen uschnou a opadnou nejstarší listy, ale jednotlivě, takže to ani nezaznamenáte.  Nám na zdi někdy uschne celý výhon, když odpadne od zdi (neudrží se na ní,... celý příspěvek >
Dřevitá pivoňka - odnožení, 16.6.2013 Obsahuje fotku
Slíbila jsem, že sem dám fotku, až mi bylinná podnož mojí dřevité pivoňky vykvete. Takže tu je:
Dřevitá pivoňka - odnožení, 20.5.2013
Mladá dřevitá pivoňka mi odnožila od kořenů - od té bylinné části, na kterou je roubovaná. U základu keře už druhý rok vyraší na jaře bylinné výhony - loni tam byl taky jeden květ, letos už tři. Začínám se bát, aby nepřevládla ta bylinná část a aby... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika