|
Příspěvky uživatele - 105.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez se po zahřátí dusí, 14.7.2015 Zkusím ještě svíčku, a pak to dám asi do servisu.Jak to budou ale hledat, to nevím. |  | Křovinořez se po zahřátí dusí, 14.7.2015 To mohu taky zkusit, ale je to stejné jako u vzduchového filtru.Proč to dělá až po půlhodině? |  |
|  | Křovinořez se po zahřátí dusí, 14.7.2015 Zkusím, ale proč by to dělalo až po dlouhém zahřátí? |  | Křovinořez se po zahřátí dusí, 13.7.2015 Mám Partner B400 asi 8 let.Letos mi začal zlobit.Po 30minutovem sečení se začne ve vysokých otáčkách dusit.Když odstavím plyn, tak na volnoběh OK.Zkusil jsem jiný benzín.Nepomůže odšroubovat zátka nádrže, tak asi přisávacím ventilem to není. |  | Modrá skalice ano či ne?, 4.6.2015 Dnes jsem dal do bazénu modrou skalici a začalo se mi tvořit na hladině něco jako pěna.Drobné bublinky.Co to je?Používám na snížení PH HCL a na chlor tabletu. |  | Sítko do skimmeru, 29.5.2015 Dá se používat síťka do skimmeru k poloautomatickému vysavači při silně znečištěném bazénu a hnát to přes filtraci?
Radek |  | Obsypání Azuro 405, 12.7.2014  Řeším jak obsypat zakopaný oválný bazén Azuro 405.V návodu je beton okolo celého obvodu.Šlo by beton v rovných úsecích nahradit drevěnými deskami a opřít je o sloupky bazénu?Ušetřil by se beton.Radek |  |
 |
|
|
|