Příspěvky uživatele - 160.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hlína z cukrovaru Litovel, 11.7.2014
Tak to se omlouvám, myslela jsem, že si pán dělá srandu z mé úžasné jílové zahrádky. Ta šámu (je ten kal z praní -(bílá polotuhá hmota-až mazlavá). A plevel na ní: vyváželi to podél rybníka - a za ty léta, jsou tam už jen takové ostrůvky-někde jsou... celý příspěvek >
Hlína z cukrovaru Litovel, 11.7.2014
To vůbec není vtipný-víte jakou mi to dalo práci, ale je fakt, že za ty léta jsem trochu tý dobrý půdy udělala. Sousedi mají na zahradě obrovský dub a tak mám hodně listí + trávu, popel a vše ze zahrady a protože jsme poslední chata(pod námi už les,... celý příspěvek >
Hlína z cukrovaru Litovel, 10.7.2014
Dobrý den všem.Jsem ráda, že jsem našla tuhle diskuzi. taky jsem slyšela, že šáma, je výborná věc na zahrádku. Pracuji v areálu bývalého cukrovaru. Cukr se tady už nevyrábí asi 15-20 let. Budovy se rozprodali a v každé sídlí nějaká firma. Od bývalých... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika