|
Příspěvky uživatele - 165.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cypřišek - hnědnutí, 21.7.2014  foto 4 |  | Cypřišek - hnědnutí, 21.7.2014  foto 3 |  |
|  | Cypřišek - hnědnutí, 21.7.2014  foto 2 |  | Cypřišek - hnědnutí, 21.7.2014  Prosím o radu, jak zachránit. Jeden cypřišek odešel a zbylé dva se na to chastají.
Co jsem dělal :
1/ před 1,5 rokem jsem je, celkem velké, přesadil z polostinného místa, kde už nemohly být na jiné polostinné místo. Zahrada na okraji... celý příspěvek > |  | Bílá plíseň na plodech, 11.7.2014 Moc díky, budu to muset postříkat. |  | Bílá plíseň na plodech, 10.7.2014 Potřebuju poradit, mám révu na fasádě pod přesahem střechy, jižní strana. Teď se mi na jedné rostlině udělala na těch malých kuličkách hroznů bílá plíseň. Listy jsou v pořádku a na ostatních rostlinách se zatím nic neprojevilo. Co by to mohlo být a... celý příspěvek > |  |
|
|
|