Příspěvky uživatele - 100.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
elektrický vertikutátor, 4.10.2007
Elektrické vertikutátory - travní frézy - kolem 2000 Kč jsou si konstrukčně i cenově velmi podobné. Na 400 metrů čtverečních 2x do roka by měly stačit a pár let vydržet.
Skleněná jablka, 30.9.2007
Je to tak. Sklovitost je choroba stromů, které mají málo jablek - buďto mladé, nebo zrovna vynechávající. Až se strom rozplodí, nemoc se povětšinou vyskytovat nebude (nebo jen v těch neplodných letech).
Ostružiník, 30.9.2007
Je, ale způsobíte si spálenou zem. Jako první, obávam se, se vzpamatuje opět ostružiník.
Hnojení na podzim, 27.9.2007
To je dobrá metoda. Zejména, pokud máte kyprou nebo písčitou půdu. Do mojí tuhé jílovice bych 40 cm tyče nezašlápl, ani kdybych vážil dvojnásobek. A kdyby náhodou, už bych ji nevytáhl.   Podobně jsem postupoval dřív, že jsem vyvrtával díry... celý příspěvek >
sršeň černá, 27.9.2007
Pokud nedoložíte tu vymyšlenou alergii lékařským potvrzením, tak ten výjezd můžete zaplatit.
Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 26.9.2007
Nevím, jestli se diskuze zvrhla. Souhlasím s Vámi, o pár řádků výše jsem popsal prakticky totéž. Používám sice motorovku, ale o to zrovna nešlo.
neznamy tvor /zatial pre mna/, 26.9.2007
Trochu to tak vypadá. Larvy všech vážek ovšem žijí pod vodou a na suchu záhy hynou. Nechce se mi věřit, že by vážky nakladly vajíčka do vany, kde evidentně larvy nemají úkryt ani nic k jídlu - jsou striktně a mimořádně dravé. Podobně mohou ... celý příspěvek >
Trávník, 26.9.2007
S Vaším jménem budete dosévat neustále.Omlouvám se.
jiné hnojivo, 26.9.2007
Žádný hnůj nedoporučuji k hnojení čerstvý. Po uzrání je to dobré hnojivo - jistě žádný hnůj nemá vyvážené všechny biogenní prvky, ale to po nem nikdo nechce. Rozdíl je ale  slamnatý prasečí hnůj a kejda. Tu je lépe zkompostovat s jiným... celý příspěvek >
Hnojení na podzim, 26.9.2007
Můj názor neberte jako obecnou pravdu, je to jen laická empirie. Strojená hnojiva, přiznám se, používám též, lhal bych, že ne,  ale spíš v podhraničních dávkách.  Kouknu-li se do skříně, všechna jsou jednosložková. Fosforu a draslíku... celý příspěvek >
Letní odrůdy jabloní - jakou si vybrat?, 26.9.2007
Ač mám Mantet na zahradě již 20 let, a vůni i chuť jí neupírám (byť křehké sněhobílé dužiny nejsou můj top),  jednoznačně se hlásím k tomu, co napsal pan Zavřel. S tím malým rozdílem, že mám možnost zkoušet odrůdu Český ráj a naopak neznám ... celý příspěvek >
Slimáci - vina zahrádkáře, 22.9.2007
Sám se hlásím k odpůrcům přehnané chemické ochrany.   Že by ovšem ježci žrali mandelinky z brambor, to mi přijde přitažené za vlasy.
udírna na zahradě, 22.9.2007
Asi není důležitý materiál stěn udírny, nýbrž režim uzení, teplota kouře a správný přístup (spíš nepřístup) vzduchu, u nehož vznikají při spalování ty správné uhlovodíky.
Kdy vysadit a jakou odrůdu hrušně..., 22.9.2007
O výhodách jarní výsadby hrušní slaším poprvé tady na fóru, dosud jsem preferoval podzimní výsadbu - tak jak radí literatura. Právě kvůli zakořenění a lepšímu využití zimní vláhy. Jak je to ve skutečnosti, si netroufám posoudit.   Stejně... celý příspěvek >
Dvě odrůdy na jedné jabloni, 22.9.2007
U hrušní je pěstování více odrůd na jednom stromu ještě výhodnější než u jabloní. Důvodů je víc.1. Hrušky mají obvykle kratší dobu konzumní zralosti, takže víc odrůd na stromě prodlouží dobu konzumace a zabrání přezrání nesnězených plodů2. Hrušně se... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika