Příspěvky uživatele - 176.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Užovka v jazierku, 1.8.2013
No,... dík za vaše príspevky, moc mi pomohli. Rozhodol som sa, že ju nechám tak a žiaden lov sa konať nebude. Päť metrov od jezierka mám mensí potok a žiab je tam kopec, takže potravy by mala mať dosť. Pokial mi nechá rybky napokoji nebudem nič... celý příspěvek >
Užovka v jazierku, 31.7.2013
Zdravím Má niekto nápad ako odchyťiť užovku pri jazierku? Nechcem jej ublížiť, ale tiež by som ju nerád krmil rybami. Chytiť ju nieje jednoduché, lebo mám okolo jazierka kopu velkých kameňov pod ktoré zalezie a skončil som.
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 24.7.2013
Pokiaľ by do štrbiňáka bol len jeden prívod (buď guľa alebo skimmer) nieje to až taký problém, ale ja to chcem spraviť spolu. Akú-takú predstavu mám, no nemám to celkom domyslené. Nákres sem zatiaľ dávať nechcem, možno neskôr
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 24.7.2013
Už som to otestoval na 10 000 l/hod. a potvrdilo sa to čo som si myslel. 8 000-ka bude na tom o niečo lepšie, ale stále je to dosť. Ono dosť záleží aká voda bude cez to pretekať. Ja si idem vyrobiť štrbinový filter, ktorý by prečistil vodu z dna a aj... celý příspěvek >
Fotky jezírek a filtrací, 3.7.2013
Nie je to až také strašné Metlou na maliarskej rúčke pomali posuniem do najhlbšiej zóny a vyrobeným veľkým podberákom pekne vyberiem. Mám tiež v pláne vyrobiť velký skimmer, ktorý by sa len tak lahko neupchal a splňal to, čo od neho očakávam
Fotky jezírek a filtrací, 1.7.2013 Obsahuje fotku
Naše jazierko 8,5 m3 založené apríl 2012
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 19.5.2013
8000-ka je podľa mňa dosť silné na ten filter. Bude to treba kontrolovať častejšie, aby sa neupchali molitany a voda nepretiekla mimo. Pre istotu by som tam dal regulátor výkonu pre jazierkové čerpadlá.
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 17.5.2013
Čerpadlo Aquanova NMP 4500,  4500 l/h, výtlak 2,6m, príkon 35WČerpadlá Aqua Nova sa vyznačujú jednoduchou údržbou, jednoduchým a spoľahlivým dizajnom, vysokou účinnosťou a nízkou spotrebou energie.ENERGY SAVING - znížená spotreba energie o... celý příspěvek >
Jednoduhý jazierkový filter - domácej výroby, 12.5.2013 Obsahuje fotku
Vyzerá to jednoducho, no pri výrobe treba dávať pozor na detaily!!! Všetko treba dopredu naplánovať!!! Bedňu treba prispôsobiť tak, aby spodok bol rovný. Odrezať nožičky a pekne zarovnať (karbobrúskou to ide dobre) treba tiež odrezať z bočných a... celý příspěvek >
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 10.4.2013
Mám to rok a je to v pohode... tá dlažba ma vyšla 15€...keby sa aj niečo stalo, nič strašného sa nestane.
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 9.4.2013 Obsahuje fotku
Prepážky sú z gresovej dlažby 50x50cm a sú prilepené lepidlom Mamut glue crystal 290 ml.Vyzerá to jednoducho, no pri výrobe treba dávať pozor na detaily!!! Všetko treba dopredu naplánovať!!! Bedňu treba prispôsobiť tak, aby spodok bol rovný.Klietku... celý příspěvek >
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 2.4.2013 Obsahuje fotku
 popis Box na polstry  do zahrad, k bazénům, do zahrádek restaurací, vhodné do sportovních center, wellness apod. Kvalitně zpracovaný box na odkládání hraček, zahradních potřeb apod. Šířka: 125 cm Výška: 57 cm Hloubka: 56... celý příspěvek >
Jednoduhý jazierkový filter - domácej výroby, 31.3.2013 Obsahuje fotku
Je veľa možností a spôsobov ako filtrovať vodu v jazierku.Na trhu je neskutočné množstvo komerčních produktov, ktoré stoja, ale nemalé peniaze. Rozhodol som sa preto vyrobiť niečo vlastné a vôbec toho neľutujem. Možno by som mohol inšpirovať aj... celý příspěvek >
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 31.3.2013 Obsahuje fotku
Skús pozrieť na toto, má to cca. 300 l.
Slivkovy kvas ma cukornatosť 6, 9.10.2012
ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Kamarat dal tie sudy do garaze a zakuril (zatopil) tam, a kvas rozmiešal... samozrejme zase zacal kvasiť. Myslite ze dosiahne tymto znizenie obsahu cukru?- a teda potom aj vacsiu vyťažnosť alkoholu pri páleni??...Ja... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika