|
Příspěvky uživatele - 220.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva? (2014), 13.6.2014 Dobrý den, chci se zeptat, kdy se zkracují výhony, jestli ted, když vino kvete nebo az hrozny narostou?Děkuji Jitka |  | Zálistky a výhony bez plodů, 6.6.2014 Děkuji za informace. |  |
|  | Zálistky a výhony bez plodů, 6.6.2014 Takže, od kořene ke květu vylomit a výše nechat a zalomit po dvou listech?Asi nějak takhle? |  | Zálistky a výhony bez plodů, 6.6.2014 Dobrý den, četla jsem někde, že zálistky se mají otrhat a ted nevím jestli pod květem a nad nechat nebo naopak?A výhony bez květů se už můžou otrhat nebo později.Děkuji |  | Hořec, 3.12.2013 Ten můj jsem koupila na podzim a kvetl, takže se na jaře zase probere myslíte? |  | Hořec, 3.12.2013 druh přímo neznám, ale je modrý a květy mají tvar zvonku.Počkám tedy do jara a uvidím. |  | Hořec, 26.11.2013 Dobrý den, chci se zeptat, na konci září jsem nasadila koupený hořec, kvetl a asi před měsícem začal hnědnout až zhnědl uplně.Myslela jsem, že na zimu neusychá, tak nevím jestli jsem o nej přišla.děkuji Jitka |  | Co vaše réva? (2013), 14.6.2013 roubovanej nebude, mam jej od kamarádky a její děda množí jejich víno řízkama.Nemohlo ho třeba ranit nebo tak něco?
A když má tu chlorozu jak tu píšete, to nový očka nemůžou vyrašit? |  | Co vaše réva? (2013), 14.6.2013 Keřík je už asi čtyři roky starý, takže nezakořenuje.a vody bylo opravdu dost, jako všude, že by nadzemní část uhnila vodou?
a ten postrik, to je proti plísni jen mi zbyl, tak jsem jej stříkla, ale to už usychal.já moc nestříkám co mám na... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 13.6.2013 Keřík je asi živý, protože z kmínku odspodu raší nová očka.vše ostatní už skoro uschlo. |  |
|  | Co vaše réva? (2013), 11.6.2013 Zkusila jsem jej postříkat ještě listovým hnojivem, ale už to asi nezachráním, listy už opadávají.Vrchí části výhonů se ještě drží a jsou normálně zelený. |  | Co vaše réva? (2013), 10.6.2013 Pod keřem je jen hlína, vedle mám ještě jeden keř a ten je v pořádku.Hnojím jen NPK.Dá se tedy ještě zachránit? |  | Co vaše réva? (2013), 9.6.2013 Rundap nepoužívám a víno je mírně pod stříškou, ale pršelo na něj, tak jak asi všude, když tak pořád lilo.Nakmínku asi před 10 dny vyrašily nové výhony. |  | Co vaše réva? (2013), 9.6.2013  Dobrý den, chci se zeptat, moje vinná réva Agát je zničeho nic poschlá listy jdou do žluta.Co se stalo?Plísen, mi nepřipadá.Děkuji
Prominte kvalitu foto |  |
 |
|
|
|