|
Příspěvky uživatele - 220.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Celer, 15.8.2014 Chci se zeptat, slyšela jsem, že se lista mají otrhávat, aby se vytvořily velké bulvy, tedy ne všechny listy? |  | Zelí na kvašení, 15.8.2014 Chci se zeptat, slyšela jsem, že zelí zralé ted v srpnu se nedá použít k naložení kysaného zelí?Jen to podzimní.Děkuji |  |
|  | Papriky a škůdce, 16.7.2014 A mužou se konzumovat jak papriky, tak okurky napadené rostliny, nejsou ještě ošetřené? |  | Papriky a škůdce, 16.7.2014  Dobry den, na paprikách listecj ve skleniku se objevili takoví malinkatí žluti broučci, jsou videt zblízka, kolem listu a stonku se delají pavučinky a listy maji žlutý skvrnky.na venkovních nejsou.A mam je i na salátovkach, tam jsou ty pavuciny na... celý příspěvek > |  | Nemoc listů rhododendronu, 15.7.2014 Je třeba ty nemocny listy otrhat? |  | Co po česneku, 6.7.2014 Myslela jsem zeleninu a tak. |  | Co po česneku, 6.7.2014 Chci se zeptat, vytahla jsem česnek, tak co po nem můžu naset nebo vysadit?Děkuji |  | Nemoc listů rhododendronu, 6.7.2014  Myslíte tedy, ze tohle je houbová choroba?Slunce to nebude, svvíti na něj až odpoledne a večer.Na jaře byl krásnej a plnej listů. |  | Co vaše réva? (2014), 6.7.2014 Ano, myslim hroznů. |  | Co vaše réva? (2014), 6.7.2014 Dobrý den, mám asi divnej dotaz, ale kolik trsů by měl mít výhon?děkuji |  |
|  | Rajčata - zkroucené celé listy, 4.7.2014 Děkuji za názory. |  | Choroba vřesu?, 4.7.2014  Ted jsou správně |  | Choroba vřesu?, 4.7.2014  Na vřesech mi začali rezavět konce výhonů, je to nějaká choroba?Děkuji.obrazky mam nějal naopak
|  | Rajčata - zkroucené celé listy, 3.7.2014  Dobrý den, na rajčatech se mi začali točit celé listy.Je to nějaká choroba?Obrázky mám nějaj naopak.
|  | Pekingské zelí, 13.6.2014 Dobrý den, mam pekingské zeli, ale začíná rust do květu.čím to je, ne na něj moc horko?Jitka |  |
 |
|
|
|