Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Klicitelnost semen v cerstvem hnoji (resi to uzrani?), 9.5.2013
Bylo zajimave videt nejakou tabulku domacich zviratek, podle toho jak moc jejich hnuj obsahuje aktivni klicitelna semena....to by snad ani nešlo, záleží hodně na tom, čím ta zvířata krmíte a jak jim podestýláte. A to asi mnohem víc, než od jakého... celý příspěvek >
Kterak co nejefektivneji zkompostovat vetsi mnozstvi travy, 9.5.2013
Pokud se toho chcete zbavit co nejrychleji, tak prý je dobré si opatřit starou pneumatiku, pokud možno co největší, tu podpálit a tu trávu pak házet na to. Vedlejším efektem je, že zaženete i komáry v širokém okolí. Jinak stačí tu trávu házet na... celý příspěvek >
Rizkovani, 9.5.2013 Obsahuje fotku
Já myslím, že jnejlepší doba na řízkování je jaro, když řízky ještě nemají lísti. Pak to stačí zastrčit do země. Řízky tak 30 cm dlouhé, zapíchnout nejvíc co se povede, nějaké očka není třeba počítat. A není pravda, že to musí být rok staré dřevo,... celý příspěvek >
Obnova aleje, 8.5.2013
Kdo nechce, nepochopí... více než 150 mrtvých každoročně po nárazu do stromu, ale jak říkate, kdo nechce nepochopí.
Jaké odrůdy ovocných stromů?, 7.5.2013
No jestli budete mít takovou plochu, tak to dělejte jako já. Vemte od každého druhu ve školce jeden. Stejně nevíte co vám bude chutnat a ptát se druhých co vám bude chutnat není moc účelné, stejně neví co bude pro vás dobré.
Květ mladých stromků, 7.5.2013
Myslím, že ta síla do květu se může v celoroční bilanci zanedbat. Já bych to neodstraňoval, jestli stromek nebude mít na výživu sílu, tak případné plody stejně brzy opadnou. Ale jestli si myslíte, že stromku pomůžete, tak je pro vlastní pocit, že... celý příspěvek >
Venkovní bonsaj, 7.5.2013
Na slunku může být každý strom, žádný ze stromů není uzpůsoben k tomu aby rostl ve stínu. Je jedno jakou tam máte půdu, bonzaj jí potřebuje   minimum takže můžete lehce dodat takovou jakiu stromek potřebuje. Takže si pořiďte stromek jaký se... celý příspěvek >
Jak na výchovný řez u třešně, 7.5.2013
Já bych ten křivější ufiknul celý, nic do rezervy bych si nenechával, stejně už je i ten druhý pěkně napučený.
Sekačka Honda pro plochu 3000 m podle vibrací, 7.5.2013
Když to čtu tak jsem si připomněl, že ten pocit brnění v dlaních s takovým napětím v rukou jsem míval po delším sekání s předchozí sekačkou. Už jsem na ten pocit úplně zapomněl, to brnění sekačky do rukou jsem míval s předchozí sekačkou, teď už mám... celý příspěvek >
Nejmenší sekačka (rider nebo traktůrek) co se na ní sedí, 5.5.2013
Znám jednoho co si takovou jednu z nejmenších nejlevnějších sekaček co se na nich sedí koupil. Nikdy jsem ho neviděl s tím sekat, a když jsme se ho ptal jak se mu s tím seká, tak něco zamumlal o své váze přes sto kilo. A sekal dál obyčejnou sekačkou.... celý příspěvek >
Obnova aleje, 5.5.2013
Ještě jednou zopakuji: Po nárazu do stromu každoročně zemře více než 150 lidí. Co byste řekli k tomu, že kdyby se vykáceli všechny aleje podél cest tak ročně nezemře zbytečně třeba 100 lidí. Nezdá se vám 100 zachráněných lidských životů... celý příspěvek >
Jak naředit bofix, 5.5.2013
A co si tak precist navod?
Obnova aleje, 5.5.2013
Vysazovat stromy podel cest je zverstvo. Vite ze se rocne vice nez 150 lidi zabije po narazu do stromu u cesty? Jste si vedomi toho, ze vase zavrzenihodna aktivita muze zpusobit neci smrt?
Hustý trávník - co s tím?, 3.5.2013
No, když s tím děláte takové opičky, tak by mne zajímalo kolik toho trávníku máte. Předpokládám že to asi nebude třeba čtvrt hektaru nebo víc.
Hustý trávník - co s tím?, 3.5.2013
Sakra buďte rád, že máte hustý trávník. Jiní si zas naříkají, že ho mají řídký. Tak nějak tuším, co myslíte. Já ho mám taky takový hustý a tuhý a soused má trávník takový jemný a řídký. Taky mám dojem, že se mu mnohem líp seká. Sekačku mám taky... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika