Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Leze česnek, 9.1.2014
Stando a co kdybys natočil instruktážní video, jak přihrnuješ ten česnek, ať se všichni pobavíme.
Poraďte sekeru prosím, 9.1.2014
Proč jsem se ptal jestli je dřevo suché? No protože my staří praktici víme, že tvrdé listnaté dřevo se štípe asi tak pět krát lehčeji pokud je syrové. Štípat 40 cm suché špalky je pak fuška.
Leze česnek, 9.1.2014
Mam dojem, ze za starych dobrych casu, kdy se zahradkareni predavalo z generace na generaci, nikdo vylezly cesnek v zime neresil, protoze kazdy vedel, ze je to celkem normalni a ze se cesneku nic nestane. Jsem teda nikdy nevidel, ze by nekdo... celý příspěvek >
Poraďte sekeru prosím, 9.1.2014
Taková doplňující otázka, máte to dřevo mokré nebo suché? Bych si tipnul podle těch zničených topor že bude suché.
Filmove jezirko, 6.1.2014
Kdysi jsem měl zakopanou skruž v místě, kde byla vysoká hladina spodní vody, skoro do úrovně terénu takže to dělalo takové jezírko. Už si nepamatuji jestli jsme to na zimu nějak zabezpečovali, ale spíš ne, maximálně se tam strčil klacek. No a bylo to... celý příspěvek >
Který pes chytá hraboše, hryzce, 5.1.2014
Na chytání potkanů je vyšlechtěný grifonek, ale jak to má s myšima to nevím. Možná kdybyste ty vaše kočky nepřecpávali, tak by se možná dali na chytání myší. Ale přecpané kočce, co má furt plnou misku, tak té se do chytání myší moc chtít... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 2.1.2014
Tak ona je tu velká neznámá, kolik té soli přejde do masa a kolik vody se vsákne do masa a kolik soli se tedy vylije s lákem do kanálu. Ono to tak úplně nesouvisí, ale jednou se mi povedlo zdvojnásobit dávku soli při přípravě domáví šunky (místo... celý příspěvek >
Přezimování cibulí lilií, 2.1.2014
Nemrzne, tak šup šup s nimi rovnou ven do půdy. Taky jsem před pár dny vysazoval nějaké cibulky, které jsem na podzim dostal a zapomněl jsem na ně a včil jsem je objevil.
Jak naložit maso na uzení, 2.1.2014
Půl kila soli na deset kilo masa by se mi asi taky zdálo přesolené, ale nikdy jsem to nezkoušel. Dávám 200g soli na 10 kg maso a to se mi zdá akorát.
Prodat či neprodat, 29.12.2013
Nějak nechápu vaše naříkání. Jaké chlapské práce? Pokud nic neměníte tak žádné fyzicky namáhavé práce na zahradě dělat nemusíte. podle mne zahradu stačí sem tam posekat a chodit za sekačkou zvládne i dítě. Aspoň já na zahradě žádné namáhavé práce... celý příspěvek >
Udírna, 28.12.2013
To je jednoduché, udírna dřevěná bedna vysoká 1 m, se základnou 0,5 x0.5 m. Topeniště vzdálené 1,5-2 metry od bedny, kouřovod trubky 15-20cm v průměru, mírně stoupající.
Zimovaní kaktusů - scvrkávání opuncie, 28.12.2013
No, víš Stando, kdybys někdy vytahl paty od počítače a pokud umíš poznat opuncii, tak bys viděl, že v zemích kolem Středozemního moře jako třeba Řecko, Tunisko je hojně rozšířena ve volné přírodě. A že není mrazuvzdorná vím, ale když kytka... celý příspěvek >
Zimovaní kaktusů - scvrkávání opuncie, 28.12.2013
Nevim jak je to s mrazuvzdornosti opuncii, ale vim, ze opuncie, ktere nam tak trochu moc prerostly jsme nechali pres zimu venku a vzdycky zmrzly, zbyla z nich na jare jen blativa kasicka. Nevim co to bylo za druhy, vzdzcky jsme si je privezli odnekud... celý příspěvek >
Hnojení stromů - stopové prvky, 24.12.2013
Když to dáte kočkám, tak ony to ještě zkoncentrují a nakonec se ten koncentrát od nich stejně někam na zahradu dostane. Otázka je kam a na čí. Jestli si pak ten šťastlivec ještě nebude stěžovat, že mu cizí kočky zamarasily zahradu. U nás to ještě... celý příspěvek >
Jakou sekeru - prosím o radu, 17.12.2013
Ja bych vam poradil, abyste mu koupila tu, co vam vzhledove vic libi.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika