Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak upravit korunu meruňky Bergeron?, 27.2.2014
nejsem si jistý co s ní dělat, zda to nechat nebo udělat kotlovitou korunu...no to záleží na vás co chcete. Takže chcete kotlovitou nebo pyramidální korunu?
Kořeny tůjí, 26.2.2014
Jenom jestli ten jalovec chodil do stejne skoly jako zdejsi mudrlanti a vi co je to takovy zlaty rez.
Lilie - předčasný růst při přezimování, 26.2.2014
Dejte je na tu terásku.
Jetel, včely, děti, pes, 26.2.2014
Taky bych počkal s tím chemickým ničením jetele, on totiž jetel u nás ještě ani nevykoukl ze země, to je pak těžké ho chemicky ničit, když není co stříkat.
Řez třešně - dvoupatrová koruna, 26.2.2014
No prave, tak proc mu (stromu) do toho kecat (rezat a strihat).
Kořeny tůjí, 26.2.2014
To já bych se spíš bál toho, že strom takto blízko domu poškodí fasádu až se bude klátit ve vichru.
Řez třešně - dvoupatrová koruna, 26.2.2014
Kdybych ten stromek měl já, tak bych ho buď nechal tak jak je nebo bych mu ostříhal ty spodní větve a nechal jen ty horní. A to by byl poslední střih, kterého by se stromek ode mne dočkal. Třešeň aby plodila střih nepotřebuje a pěknou korunku si umí... celý příspěvek >
Jetel, včely, děti, pes, 25.2.2014
No, jo, ale třeba já jsem tam ten jetel nesel, sel jsem jen trávu. A výsledek? Plno jetele. Ale u mne je to extrém, zahradu mám na místě, kde ještě před třemi lety bylo pole, půda je zřejmě uplně vyžímaná a bez živin. Výhoda je zase ta, že tráva... celý příspěvek >
Pokud vadí včelky v jeteli, tak stačí to tak jednou za týden posekat, tím se velmi omezí množství květů jetele a tím i množství včel. To se mi zdá mnohem méně pracné. Jinak já mám ten jetel a ty včelky co v tom bzučí celkem rád.
Řez třešně - dvoupatrová koruna, 25.2.2014
Aha, jsem si myslel, že stromek třeba neměl loni žádný přírustek a tak, že je naděje, že až začne přirůstat, že vypučí nějaká větvička, která by převzala roli terminálu. Ale to může vyrůst i letos. Taky jste možná mohl pokud potřebujete terminál... celý příspěvek >
Ještě jsem neslyšel o tom, že by včela někoho bodla při běhání v jetelině. V jetelině jsou především čmeláci....zase Standova perla, přijďte se podívat na náši zahradu, když je neposečená a kvete jetel, to je hukot, jak se včely v jeteli hemží.... celý příspěvek >
Lído, to bych chtěl vidět, jak třeba u mne ručně vytrháváte jetel. Zase jedna fakt hloupá rada. Dělala jste někdy takovou hovadinu nebo jste viděla, že něco takového dělá? Určitě ne, ale co byste neporadila, že?
Je už čas na výsev?, 25.2.2014
No vyset by jistě šla. Ovšem správná otázka zní: Má to smysl teď vysevat? Ale na druhou stranu, já často něco na zahradě dělám ne v příliš vhodnou agrotechnickou dobu, ale si myslím, že udělat něco v nevhodnou dobu je někdy lepší než neudělat to... celý příspěvek >
Řez třešně - dvoupatrová koruna, 25.2.2014
By mne zajímalo, když jste stromek vysadil loni na jaře, jestli jste ho ostříhal. A jestli měl stromek loni nějaký přírůstek.
Čím osadit J svah, 25.2.2014
skalka. To je ale docela, ve fázi budování, dřina (potom jen pohoda a radost při správném založení)...měl jste někdy skalku nebo jste o ní jenom četl? Skalka a ještě takto velká to je dřina pořád.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika