|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak upravit korunu meruňky Bergeron?, 27.2.2014 nejsem si jistý co s ní dělat, zda to nechat nebo udělat kotlovitou korunu...no to záleží na vás co chcete. Takže chcete kotlovitou nebo pyramidální korunu? |  | Kořeny tůjí, 26.2.2014 Jenom jestli ten jalovec chodil do stejne skoly jako zdejsi mudrlanti a vi co je to takovy zlaty rez. |  |
|  | Lilie - předčasný růst při přezimování, 26.2.2014 Dejte je na tu terásku. |  | Jetel, včely, děti, pes, 26.2.2014 Taky bych počkal s tím chemickým ničením jetele, on totiž jetel u nás ještě ani nevykoukl ze země, to je pak těžké ho chemicky ničit, když není co stříkat. |  | Řez třešně - dvoupatrová koruna, 26.2.2014 No prave, tak proc mu (stromu) do toho kecat (rezat a strihat). |  | Kořeny tůjí, 26.2.2014 To já bych se spíš bál toho, že strom takto blízko domu poškodí fasádu až se bude klátit ve vichru. |  | Řez třešně - dvoupatrová koruna, 26.2.2014 Kdybych ten stromek měl já, tak bych ho buď nechal tak jak je nebo bych mu ostříhal ty spodní větve a nechal jen ty horní. A to by byl poslední střih, kterého by se stromek ode mne dočkal. Třešeň aby plodila střih nepotřebuje a pěknou korunku si umí... celý příspěvek > |  | Jetel, včely, děti, pes, 25.2.2014 No, jo, ale třeba já jsem tam ten jetel nesel, sel jsem jen trávu. A výsledek? Plno jetele. Ale u mne je to extrém, zahradu mám na místě, kde ještě před třemi lety bylo pole, půda je zřejmě uplně vyžímaná a bez živin. Výhoda je zase ta, že tráva... celý příspěvek > |  | Jetel, včely, děti, pes, 25.2.2014 Pokud vadí včelky v jeteli, tak stačí to tak jednou za týden posekat, tím se velmi omezí množství květů jetele a tím i množství včel. To se mi zdá mnohem méně pracné. Jinak já mám ten jetel a ty včelky co v tom bzučí celkem rád. |  | Řez třešně - dvoupatrová koruna, 25.2.2014 Aha, jsem si myslel, že stromek třeba neměl loni žádný přírustek a tak, že je naděje, že až začne přirůstat, že vypučí nějaká větvička, která by převzala roli terminálu. Ale to může vyrůst i letos.
Taky jste možná mohl pokud potřebujete terminál... celý příspěvek > |  |
|  | Jetel, včely, děti, pes, 25.2.2014 Ještě jsem neslyšel o tom, že by včela někoho bodla při běhání v jetelině. V jetelině jsou především čmeláci....zase Standova perla, přijďte se podívat na náši zahradu, když je neposečená a kvete jetel, to je hukot, jak se včely v jeteli hemží.... celý příspěvek > |  | Jetel, včely, děti, pes, 25.2.2014 Lído, to bych chtěl vidět, jak třeba u mne ručně vytrháváte jetel. Zase jedna fakt hloupá rada. Dělala jste někdy takovou hovadinu nebo jste viděla, že něco takového dělá? Určitě ne, ale co byste neporadila, že? |  | Je už čas na výsev?, 25.2.2014 No vyset by jistě šla. Ovšem správná otázka zní: Má to smysl teď vysevat?
Ale na druhou stranu, já často něco na zahradě dělám ne v příliš vhodnou agrotechnickou dobu, ale si myslím, že udělat něco v nevhodnou dobu je někdy lepší než neudělat to... celý příspěvek > |  | Řez třešně - dvoupatrová koruna, 25.2.2014 By mne zajímalo, když jste stromek vysadil loni na jaře, jestli jste ho ostříhal. A jestli měl stromek loni nějaký přírůstek. |  | Čím osadit J svah, 25.2.2014 skalka. To je ale docela, ve fázi budování, dřina (potom jen pohoda a radost při správném založení)...měl jste někdy skalku nebo jste o ní jenom četl? Skalka a ještě takto velká to je dřina pořád. |  |
 |
|
|
|