|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je? 1, 17.3.2014 A má někdo z těchto pánů krokus? Nemá. |  | Co to je? 1, 17.3.2014 No právě, latinsky je Crocus, česky šafrán. Je možné, že v nějaké mně neznámé hatmatilce se tomu říká krokus, ale když tak uveďte v jaké, ať v tom pak nejsou zmatky. Já totiž předpokládám, že na českém fóru se budou používat české názvy. |  |
|  | Náhrada starého stromu za nový vzrostlý, 17.3.2014 Tak si tam nasaďte to co máte rádi. Dařit se tam bude všemu, když tak vyberte jen vhodnou podnož k libovolnému ovocnému stromu. |  | Co to je? 1, 17.3.2014 Jsem si dycky myslel, že toto je šafrán. |  | Náhrada starého stromu za nový vzrostlý, 17.3.2014 Párkrát jsme si pořídili větší tak 3-4 metrový strom (javor, jinan, břízu, jeřáb...) v kontejneru. A musím říct, že to bylo vždy tak trochu problematické. Stromky vždy několik let vůbec nepřirůstaly a vegetovaly více méně ve stavu v jakém jsme je... celý příspěvek > |  | Tisy a krtek(?), 14.3.2014 A nepopletl jste si hraboše s hryzcem? Teda co se týká toho ožírání kořínků.
|  | Řez slivoně, 14.3.2014 Ovšem jediný důvod doporučeného řezu je ten, aby se řezalo. |  | Řez slivoně, 13.3.2014 A časem možná některé větve uprostřed uschnou, tak ty pak můžete vyřezat. Ale stačí až budou opravdu suché. |  | Van a Regina, 13.3.2014 Jo, jo, hlavně se to těch třešní nesmí nikdo dívat. Co oko nevidí, to srdce nebolí. Stejně to na chuť nemá vliv. |  | Vertikutace již nyní?, 6.3.2014 Síran amonný je bežné hnojivo, obvykle ho mají tam, kde mají Cererit nebo NPK.
Akorát nevím jestli pomáhá proti mechu, protože okyseluje půdu.
|  |
|  | Pes a hárající fenka, 6.3.2014 A co vykastrovat psa? |  | Vychovny rez, 27.2.2014 No, jo, ale tady si ostříhate všechno to jednoleté dřevo. |  | Vychovny rez, 27.2.2014 A proč bych si měl omlet stromek, který už mi aspoň rok roste na zahradě tak jak je to naznačeno na obrázku? |  | Vychovny rez, 27.2.2014 To by ovšem platilo pro čerstě zasazený stromek, ale já se ptám: Je to tento případ? |  | Vychovny rez, 27.2.2014 To je čerstvě na podzim vysazené nebo už u vás nějaký ten pátek roste? |  |
 |
|
|
|