Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je? 1, 17.3.2014
A má někdo z těchto pánů krokus? Nemá.
Co to je? 1, 17.3.2014
No právě, latinsky je Crocus, česky šafrán. Je možné, že v nějaké mně neznámé hatmatilce se tomu říká krokus, ale když tak uveďte v jaké, ať v tom pak nejsou zmatky. Já totiž předpokládám, že na českém fóru se budou používat české názvy.
Náhrada starého stromu za nový vzrostlý, 17.3.2014
Tak si tam nasaďte to co máte rádi. Dařit se tam bude všemu, když tak vyberte jen vhodnou podnož k libovolnému ovocnému stromu.
Co to je? 1, 17.3.2014
Jsem si dycky myslel, že toto je šafrán.
Náhrada starého stromu za nový vzrostlý, 17.3.2014
Párkrát jsme si pořídili větší tak 3-4 metrový strom (javor, jinan, břízu, jeřáb...) v kontejneru. A musím říct, že to bylo vždy tak trochu problematické. Stromky vždy několik let vůbec nepřirůstaly a vegetovaly více méně ve stavu v jakém jsme je... celý příspěvek >
Tisy a krtek(?), 14.3.2014
A nepopletl jste si hraboše s hryzcem? Teda co se týká toho ožírání kořínků.
Řez slivoně, 14.3.2014
Ovšem jediný důvod doporučeného řezu je ten, aby se řezalo.
Řez slivoně, 13.3.2014
A časem možná některé větve uprostřed uschnou, tak ty pak můžete vyřezat. Ale stačí až budou opravdu suché.
Van a Regina, 13.3.2014
Jo, jo, hlavně se to těch třešní nesmí nikdo dívat. Co oko nevidí, to srdce nebolí. Stejně to na chuť nemá vliv.
Vertikutace již nyní?, 6.3.2014
Síran amonný je bežné hnojivo, obvykle ho mají tam, kde mají Cererit nebo NPK. Akorát nevím jestli pomáhá proti mechu, protože okyseluje půdu.
Pes a hárající fenka, 6.3.2014
A co vykastrovat psa?
Vychovny rez, 27.2.2014
No, jo, ale tady si ostříhate všechno to jednoleté dřevo.
Vychovny rez, 27.2.2014
A proč bych si měl omlet stromek, který už mi aspoň rok roste na zahradě tak jak je to naznačeno na obrázku?
Vychovny rez, 27.2.2014
To by ovšem platilo pro čerstě zasazený stromek, ale já se ptám: Je to tento případ?
Vychovny rez, 27.2.2014
To je čerstvě na podzim vysazené nebo už u vás nějaký ten pátek roste?
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika