|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Buxus, 29.3.2014 Můžete, ale nejspíš se to nijak neprojeví. Tak malé rostlinky stejně nebude vidět a než se tak po letech stane, tak keřík sám stejně od země vyrazí nové "pruty", ktreé ho zahustí. |  | Kdy a jak stříhat?, 28.3.2014 Pokud chcete přirozený vzhled keřů tak je nejlepší je vůbec nestříhat, to je přece přirozené. Nemusíte mít obavy, že by keříky byly řídké, ony se přirozeně zahustí hlavně tím, že budou ze země vyrážet nové pruty a to tím víc, čím budou keře větší. A... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy a jak stříhat?, 28.3.2014 Plot od podzimu, a co to bylo za keříky? V kontejneru nebo něco i bez balu? Záleží na tom totiž jak a kdy stříhat. Taky záleží na tom co má vzniknout, jestli stříhaný živý plot nebo přirozeně rostoucí keře. Takže pokud se toto neví tak se nedá... celý příspěvek > |  | Sekačku Stiga nebo AL-KO?, 27.3.2014 No on v te prohlubni je nejvetsi problem ten, ze kdyz tam vjede kolo, tak se nuz zabori do zeme a motor chcipne. A muze byt kolo jak chce velke a siroke. |  | Sekačku Stiga nebo AL-KO?, 27.3.2014 Nevím, co myslíte těmi nerovnostmi, ale jestli to máte hrbaté ve smyslu jakoby samý krtinec, tak vám žádná luxusně velká kola nepomohou. |  | Kokršpaněl - kolik se dožije?, 26.3.2014 No to je otázka: Co je lepší, být dobře mrtvý nebo špatně živý? Já bych volil radši špatně živý... Možná ten pes taky. Ale neměl volbu.
|  | Jak pěstovat topinambur aby se nešířil k sousedům, 25.3.2014 Ještě jak zařídit aby se topinambury nerozšířily?...odkud jste? Proč se ptám? Protože kdysi jsem bydlel na jižní Moravě a tam rostly topinambury kolem každého potoka, teď bydlím ve Slezsku a tady topinambury vůbec nejsou. Dokonce, když jsem je... celý příspěvek > |  | Znáte typy rýčů, poznáte který je na co vhodný?, 25.3.2014 By mne zajímalo, kolik lidí tak má oba dva rýče a dokázalo by je porovnat.
Moje typy :
ČR : 0-1
EU : 5-10
Evropa : 5-10
Svět : 5-20
Takže se modlete, aby ten případný majitel obou dvou rýčů z ČR četl toto forům a byl ochoten... celý příspěvek > |  | Rakytník - jaké velikosti dorůstá, 23.3.2014 Bezne 3-4 metry, mozna i vic. Ale ze by se vyvracel, tak to jsem nikdy nevidel. Ale jestli ho chcete mensi, tak ho muzete libovolne ostrihat. |  | Řez třešně po výsadbě, 23.3.2014 Včíl. |  |
|  | Dnešný stav mojich broskýň, 22.3.2014 U nas uz dnes vykvetly (Beskydy na dohled, 350m). Takze tipuju, ze najisto letos zmrznou. |  | Plot do nízké hloubky, 19.3.2014 Jak má být ten plot vysoký a z čeho? |  | Založení zahrady, 18.3.2014 A co takhle vrby (japonská), rákos, olše, kosatce... |  | Jak a čím správně očistit zahradní nůžky, nože a pilky po řezu, 17.3.2014 Teda cistit nuzky slivovici. To je dobre. A to delate pred konzumaci nebo po konzumaci slivovice?
Nebo je to jen vymluva pro manzelku ze slivovice ubyva z demizonu? |  | Jak ostříhat jabloň a třešeň, 17.3.2014 Ta tresen, to je nazorna ukazka toho, jak lze strihem zpotforit stromek. Myslim, ze kdyby na ni nebyl proveden ten strih, ktery tam byl proveden, tak by to byl hezky stromek. Takto je to patvar. Kdybych ji mel na zahrade ja, tak s ni nebudu delat... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|