|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je thuje strom nebo keř?, 13.4.2014 Jak ktera. Muze byt strom nebo ker. |  | Vrba japonská, 12.4.2014 Ostříhali jste ji po přesazení? |  |
|  | Sírany, 10.4.2014 Předpokládám, že principem působení je vznik nerozpustného síranu vápenatého...tak to předpokládáte blbě, principem jsou rozdíly v elektronegativitě síranového aniontu a amonného kationtu.
I když ten síran vápenatý tam může vznikat. Ale to... celý příspěvek > |  | Pokus o skalku v brehu, 10.4.2014 Pokud sundáte folii, jak vám radí Lída, tak to rychle zaroste všelikou lebedou.A mezi těmi větvemi se bude blbě odstraňivat. Máme taky podobný svah, máme tam folii a to do toho jsme zasadili všeliké keře (svídy, vrby, zlatice, šeříky, ibyšky...).... celý příspěvek > |  | Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014 Taky bych přidal nějaké moudra. Ty tůje nevypadají nějak nezdravě, mi se zdají zdravé. Bych neviděl problém v tom, že by špatně rostly po zasezení na zahradě u tazatelky, ale v tom jak rostly tam odkud byly vzaty. Možná tam rostly nějak moc nahusto a... celý příspěvek > |  | Včelky samotářky, 5.4.2014 Včelek samotářek je u nás mnoho desítek druhů, možná i stovek a nejspíš každý druh má jiné nároky na stanoviště, kde si dělají ty svoje hnízda. |  | Bio hnojení meruněk, broskví, slivoní, třešní, jablek, kiwi, borůvek, 3.4.2014 Zároveň mě zajímá jak hnojí příroda sama sebe?...no, ono se tomu neříká hnojení, ale koloběh živin.
Na rostlině naroste listí a plody, ty pak opadají a rozloží se a živiny s nich se dostanou zpět do půdy. Případně to listí a plody sežere nějaké... celý příspěvek > |  | Bio hnojení meruněk, broskví, slivoní, třešní, jablek, kiwi, borůvek, 3.4.2014 Boha a to vám nakukal kdo? Nebo jste to vymyslel sám? Tak, tak to není! Tomu nevěřte! Maximálně tak na kyselinu siřičitou!!! Nedokážu odhadnout jak rychle ta přeměně probíhá, pokud vůbec probíhá, jestli by to nebyla staletí.
|  | Založení trávníku - typ půdy, 31.3.2014 údajně to byla skrývka z pole...já mám celou parcelu na bývalém poli a díky tomu jsem pochopil co je to tzv. vyždímaná půda. Nebyla tam provedana žádná skrývka půdy, takže většina povrchu je původní povrch pole. Půda je úplně bez živin, bez pohnojení... celý příspěvek > |  | Jaké keře, rostliny byste doporučili pro volně rostoucí živý plot?, 31.3.2014 Vrba celolistá nikoli japonská zahradnický guru....možna se tak jmenuje, nevím, ale pokud jsem ji viděl v zahradnictví, tak ji tam měli po názvem vrba japonská. to je obecně problém kytek co nejsou od nás, že si každý vymyslí vlastní český název.
|  |
|  | Jaké keře, rostliny byste doporučili pro volně rostoucí živý plot?, 31.3.2014 No tak zrovna ty zimostrázy bych řekl, že jsou nejmíň vhodné, u nich se totiž načekáte, než trochu poporostou.
Jinak bych zmínil: Tavola kalinolistá (jsou i ze zlatými a červenými listy), svídy (listy panašované, světlé, tmavé, pruty červené i... celý příspěvek > |  | Jaké keře, rostliny byste doporučili pro volně rostoucí živý plot?, 31.3.2014 Vrba japonská. |  | Jaké keře, rostliny byste doporučili pro volně rostoucí živý plot?, 31.3.2014 Ono taky záleží na tom, kolik do toho chcete investovat. Jestli minimum, tak obejděte sousedy, známé a podívejte se co mají na zahradě a jestli mají něco co by vám líbilo, tak z nich zkuste vyloudit odkopek nebo větvičky na řízky (teď je tak dvanáctá... celý příspěvek > |  | Thuje a květy, 30.3.2014 Obvykle jeste ke vsemu se casem na miste kvetu objevi plody a to bude teprve katastrofa. |  | Jaký je to strom?, 29.3.2014 To neni nerozkvetle, to je odkvetle. |  |
 |
|
|
|