|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyska oplotenia - aku mate skusenost?, 13.7.2014 Máme 150 cm. Za tři roky nám sem zatím žádný srnec nepřeskočil, Kdysi jsem znal vlčáka, který skákal přes takto vysoký plot z místa. |  | Lze nyní zasáhnout řezem - Stanley a Lepotica?, 13.7.2014 Kdybych měl já takové přírůstky, tak skáču radostí. Víte, že na větším stromku vám v příštích letech naroste víc švestek? To jste asi nevěděl, ale je to opravdu tak. Takže čím víc stromek pokrátíte, tím míň bude mít v příštích letech plodů. |  |
|  | Jak zasadit zivy plot s buků, 12.7.2014 Ty buky budou velké cca 35 cm pouze při zasazení. Takhle velké budou pouze sazenice. Ty stromy porostou do obrovské výšeky. Opravdu chcete mít živý plot z takových stromů? Buky nejsou jako thůje, které vyrostou cca těch 5 metrů max....vidím, že pán... celý příspěvek > |  | Přemnožení špačci na třešni, 7.7.2014 To o těch sítích jsou pěkné hlouposti. Kdo tu má velkou vzrostlou třešeň obalenou sítěmi? Nejspíš nikdo.
Možná si někdo obalil pidi stromek v pidi zahrádečce někde u řadovky. Ale nikdy jsem neviděl 5-10 metrovou třešeň obalenou sítěmi. A ani si... celý příspěvek > |  | Alcea rosea - Slézová růže, 6.7.2014 Stonek na podzim uschne. |  | Jak se zbavit užovky?, 6.7.2014 A jak to s užovkou dopadlo? Viděli jste ji od té doby ještě? |  | Zkušenosti se závlahou přímo ke kořenům stromků, 30.6.2014 Nějak jsem nepochopil, k čemu je ten sud dobrý. Proč prostě tu vodu nevylejete pod strom? |  | Čím krmíte?, 27.6.2014 A proč si myslíte, že je to to pravé pro psa?
Myslíte, že někde existuje psovitá šelma, která by měla ve stravě ze 75 % losasa?
Víte, že u vlků v přírodě tvoří maso méně než polovinu potravy? |  | Vysoký živý plot, 18.6.2014 Jak to dělají zahradníci zámeckých zahrad, že trefí rovinu?...někde jsem viděl (snad v Kroměříži), že měli nějaký ten plotostřih připevněný na nějaké konstrukci na náklaďáčku, a jen projeli po cestičce kolem plotu a za nimi zůstal rovně zastříhnutý... celý příspěvek > |  | Věčné téma - stromy a sousedi, 26.5.2014 A jste připraven hradit případnou škodu, až se nějaká lípa zlomí třeba při větru a spadne někomu na střechu? |  |
|  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 24.5.2014 Tak na takovém pozemku mají známí asi 30 ovocných stromu, 10 keřů (rybíz, angrešt) a ještě i záhony ze zeleninou, jahodami, bramborami... |  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 23.5.2014 Kopec má větší plochu než rovina na stejném místě....ale sluníčka tam dopadá v souhrnu stejně, takže je ta plocha, a to je otázka, na co? |  | Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 23.5.2014 Ten zákop je úplná hovadina. Co myslíte, jak dlouho bude na dno zákopu svítit slunko?
|  | Udírna, 19.5.2014 Ze zděnou udírnou naděláte víc parády. Pokud si vyhrajete ze vzhledem, tak ji budou všichni obdivovat. Dřevěnou bednu, i když si myslím, že je na uzení lepší, vám nikdo moc nepochválí. |  | Vymena oleje u sekacky MTD 53 SPB, 19.5.2014 Nevím jak u teto, u mnoha sekeček se olej vylévá přes napouštěcí hrdlo. |  |
 |
|
|
|