Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyska oplotenia - aku mate skusenost?, 13.7.2014
Máme 150 cm. Za tři roky nám sem zatím žádný srnec nepřeskočil, Kdysi jsem znal vlčáka, který skákal přes takto vysoký plot z místa.
Lze nyní zasáhnout řezem - Stanley a Lepotica?, 13.7.2014
Kdybych měl já takové přírůstky, tak skáču radostí. Víte, že na větším stromku vám v příštích letech naroste víc švestek? To jste asi nevěděl, ale je to opravdu tak. Takže čím víc stromek pokrátíte, tím míň bude mít v příštích letech plodů. 
Jak zasadit zivy plot s buků, 12.7.2014
Ty buky budou velké cca 35 cm pouze při zasazení. Takhle velké budou pouze sazenice. Ty stromy porostou do obrovské výšeky. Opravdu chcete mít živý plot z takových stromů? Buky nejsou jako thůje, které vyrostou cca těch 5 metrů max....vidím, že pán... celý příspěvek >
Přemnožení špačci na třešni, 7.7.2014
To o těch sítích jsou pěkné hlouposti. Kdo tu má velkou vzrostlou třešeň obalenou sítěmi? Nejspíš nikdo. Možná si někdo obalil pidi stromek v pidi zahrádečce někde u řadovky. Ale nikdy jsem neviděl 5-10 metrovou třešeň obalenou sítěmi. A ani si... celý příspěvek >
Alcea rosea - Slézová růže, 6.7.2014
Stonek na podzim uschne.
Jak se zbavit užovky?, 6.7.2014
A jak to s užovkou dopadlo? Viděli jste ji od té doby ještě?
Zkušenosti se závlahou přímo ke kořenům stromků, 30.6.2014
Nějak jsem nepochopil, k čemu je ten sud dobrý. Proč prostě tu vodu nevylejete pod strom?
Čím krmíte?, 27.6.2014
A proč si myslíte, že je to to pravé pro psa? Myslíte, že někde existuje psovitá šelma, která by měla ve stravě ze 75 % losasa? Víte, že u vlků v přírodě tvoří maso méně než polovinu potravy?
Vysoký živý plot, 18.6.2014
Jak to dělají zahradníci zámeckých zahrad, že trefí rovinu?...někde jsem viděl (snad v Kroměříži), že měli nějaký ten plotostřih připevněný na nějaké konstrukci na náklaďáčku, a jen projeli po cestičce kolem plotu a za nimi zůstal rovně zastříhnutý... celý příspěvek >
Věčné téma - stromy a sousedi, 26.5.2014
A jste připraven hradit případnou škodu, až se nějaká lípa zlomí třeba při větru a spadne někomu na střechu?
Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 24.5.2014
Tak na takovém pozemku mají známí asi 30 ovocných stromu, 10 keřů (rybíz, angrešt) a ještě i záhony ze zeleninou, jahodami, bramborami...
Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 23.5.2014
Kopec má větší plochu než rovina na stejném místě....ale sluníčka tam dopadá v souhrnu stejně, takže je ta plocha, a to je otázka, na co?
Co pořídit na menší zahradu, když nemůžu mít všechno, 23.5.2014
Ten zákop je úplná hovadina. Co myslíte, jak dlouho bude na dno zákopu svítit slunko?
Udírna, 19.5.2014
Ze zděnou udírnou naděláte víc parády. Pokud si vyhrajete ze vzhledem, tak ji budou všichni obdivovat. Dřevěnou bednu, i když si myslím, že je na uzení lepší, vám nikdo moc nepochválí.
Vymena oleje u sekacky MTD 53 SPB, 19.5.2014
Nevím jak u teto, u mnoha sekeček se olej vylévá přes napouštěcí hrdlo.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika