|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradíte co s broskvoněma, 21.7.2014 No, ony ty stromky žádné "zachraňování" nepotřebují. Neříkám, že jsou nějaké výstavní. Ale jistě budete mít v příštích cca 5 letech víc broskví, když ty stromky necháte ať se zachraňují samy, než abyste dala na předešlé rady.
|  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 17.7.2014 Ne, nejdůležitější je ten, co stojí za madlem sekačky. Teď jsem si vzpomněl, že znám dva lidi co mají tak 400m2 trávníku a sekají to celé odpoledne (tak 4 hodiny). Jak to dělají nevím, nemám totiž tolik trpělivosti abych je vydžel půl dne sledovat.... celý příspěvek > |  |
|  | Čím vyhubit plevele v nově založeném trávníku?, 16.7.2014 No a jaké plevele odplevelujete klasicky ručně? Ona třeba taková kokoška pastuší tobolka, penízek rolní nebo rmen a řada jiných plevelů podlehne po několikonásobném použití sekačky. Z jinými jako třeba s jetelem, jitrocelem a jinými si sekačkou... celý příspěvek > |  | Obnova trávníku "od podlahy", 16.7.2014 Takže bych si dovolil poradit asi toto: nejprve se soustřeďte na váš dům a udělejte všechny důležité práce na něm, zahradu začněte řešit až poté, co opadne stavební ruch.... s tím bych nesouhlasil. Stavba či rekonstrukce může trvat léta a během té... celý příspěvek > |  | Obnova trávníku, 16.7.2014 To zní hezky s tím zahradním architektem, ale! Moje zkušenost je taková, že jsem si před časem pozval nezávisle na sobě dva na rekultivaci zahrady po stavbě. Šlo mi o srovnání trochu hrbaté plochy a zasetí trávníku. Dostal jsem na to od obou podobnou... celý příspěvek > |  | Obnova trávníku "od podlahy", 16.7.2014 Já jsem to řešil tak, že jsem se poptal, kdo v okolí má traktor a toho jsem se pak zeptal, jestli by to mohl nějak srovnat.A narazil jsem ná pána, který to posekal, trochu to jako by pooral, pokypřil něčím, čemu říkal snad kultivátor (to už nevím... celý příspěvek > |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 16.7.2014 Nechápu co pořád řešíte, sám píšete že spotřeba je při plném výkonu asi 1litr za hodinu. No a za hodinu se sekačkou se záběrem 50 cm posekám 2000 m2 při rychlosti pohybu sekačky 4 km/hod, a při rychlosti 3 km/hod to bude 1500m2. A nějakou takovou... celý příspěvek > |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 15.7.2014 Mi se na tom nezdá taky nic divného, na jednu nádrž (něco přes litr) posekám asi 1500-2000 m2. Sekačka Stiga s motorem Honda, záběr sekačky něco přes 50 cm. A to sekám tak po třech týdnech a ještě mulčuju. |  | Listnáče na zahradě, 15.7.2014 A abych jen blbě nepoučoval, tak připojím pár typů na menší stromy: Hloch, střemcha. Oba mám na jílu a rostou. |  | Listnáče na zahradě, 15.7.2014 Každý strom má miliony semen. Buk má plno bukvic, dub žaludu, bříza, javor jakbysmet...
Který strom má jedno semeno? |  |
|  | Listnáče na zahradě, 15.7.2014 A proč to není dobrá rada? Kouše? |  | Listnáče na zahradě, 15.7.2014 Listnáče rostou pomalu...boha, Moudivláčku, a kde jste sebral tohle moudro? To jste vymyslel sám? A co roste jako rychle. To je fakt teda perla! A co roste rychle, mechy? |  | Rozestup v živém plotu - buksus a ptačí zob, 14.7.2014 Jenom jestli časem ten ptačí zob nezahluší ten krušpánek, poroste totiž nejspíš mnohem rychleji. |  | Honda Vs. Briggs&Stratton, 14.7.2014 Bych řekl, že jsou to celkem bláboly, myslím to vychvalování Hondy. Kdysi jsem cca 10 let měl BS a teď asi 5 let Honda, z mého pohledu tam žádný rozdíl není i když ten BS byl asi o 10 let starší než ta současná Honda. A proč jsem si koupil... celý příspěvek > |  | Jak správně mulčovat trávu motorovou sekačkou, 13.7.2014 A ja trouba mulcuju uz asi 15 roku a nikdy mne nenapadlo se zeptat, jak na to. Sem si ja b... c myslel, ze staci jezdit se sekackou po zahrade a ze sekacka uz bude vedet sama jak na to. |  |
 |
|
|
|