|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je za kytku?, 6.8.2014 Popálí předloktí... pár tipů:
1. Horký výfuk
2. Něco kopřivovitého
3: Bolševník
|  | Specifické podmínky zahrady, 5.8.2014 když se flákají musíte být nekompromisní a sprostý...to říká moje manželka taky, že se stromu, když neroste, musí pořádně vynadat a pohrozit. A prý to i funguje. |  |
|  | Likvidace porostu a nové osazení, 4.8.2014 že jsme tam nebyly měsíc a kousek...tak to pomůže jen vybetonovat nebo najmout zahradníka nebo se s tím smířit. |  | Co je to za strom?, 31.7.2014 Jestli je to jedlé, zjistíte jednoduše. Prostě plot ochutnáte. Když vám to chutná, tak je to jedlé. V opačném případě to vyplivnete a tedy je to nejedlé. |  | Bílá rasa a krmivo, 30.7.2014 Tady je obrázek naší samojedky, chudera malá chlupatá, krmená špatnou stravou.
|  | Uprava terennu a vyber trvaniho semene, 30.7.2014 Já bych zkusil nejdříve jen sekat. Jestli chcete novou trávu sít až na jaře, tak zkuste letos to co tři týdny posekat a možná pak zjistíte, že už s tím nebude třeba dělat nic jiného.
A jestli chcete aby to rostlo co nejpomaleji, tak... celý příspěvek > |  | Stroj Honda nefunguje na český bezin, 30.7.2014 Nevím co furt řešíte. Máte Hondu? Já jo, asi pět let. Benzin kupuju tam kde zrovna jedu, když ho potřebuju, včetně všelikých pochzbných pump. Po pěti letech bez jakékoliv údržby motor chytá v půli první po potažení lanka. Proto nechápu co furt... celý příspěvek > |  | Stevie, 29.7.2014 Muj problem je v tom, ze neuznavam umela hnojiva...však můžete i doma hnojit zkvašenýma slepičincema nebo čerstvým kravským hnojem. |  | Stevie, 29.7.2014 Máme stevii už několik let, do letoška byla pořád na okně na parapetu v pokoji. Takže myslím, že na zimu žádnou chladnou místnost nepotřebuje.
Letos na jaře jsem ji dal ven a před pár dny jsem zjistil, že ji skoro komplet ožrali slimáci, našli si... celý příspěvek > |  | Porblémy s trávnikom, 28.7.2014 Nezalevam, nehnojim, nevertikutuji a nemam zadne problemy s travnikem. |  |
|  | Placky bramborové, ertepláky domácí, 25.7.2014 Pokud to uděláte z cukety, tak to není bramborák ale cukeťák.
To by mne zajímalo, z čeho pečete kuře, když bramborák děláte z cuket. |  | Co s nadbytkem letních jablek?, 23.7.2014 No, jestli je máte ještě od loňska, tak to asi nebyly moc dobré.
|  | Rakytník - samec?, 21.7.2014 Stejně tak při výsevu semínek, většina budou samičky a samců bude málo....a můžete toto tvrzení něčím podepřít, kromě toho, že jste to řekl? Ono totiž, podle toho co jsem slyšel někde já, tak je to tak, že těch semínek bývá tak přibližně stejně. |  | Poradíte co s broskvoněma, 21.7.2014 Na očkování si netroufám....
Stando a na jaké podnože si to měla tazatelka naočkovat? Kde by je vzala? A jestli je nemá, za jak dlouho a z čeho by si je vypěstovala? Nebo by si koupila?
|  | Borovice, 21.7.2014 Strom vypadá sice na fotce hezky a zdravě, ale z takové fotky nikdo nic neřekne najisto.
|  |
 |
|
|
|