|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Červenolistý javor, 1.9.2014 To celkem odpovídá i našim zkušenostem s výsadbou větších stromu. Bych řekl, že kořeny stromu nejspíš často neodpovídají koruně a kořeny pak neutáhnou výživu velké koruny. Máme červenolistý javor, který jsme před čtyřmi roky vysadlili jako 3-4... celý příspěvek > |  | Kuna na zahradě - Ano či ne?, 1.9.2014 Domestikovaní predátoři jsou natolik inteligentní, že poznají přímou úměru mezi kvalitou poskytnutého žrádla a kvalitou výřadu provedeného u okénka do slepa....No, asi má Standa chtyřejší kočky. Třeba naše jsou úplně blbé, pohodí nám na terasu semtam... celý příspěvek > |  |
|  | Červenání listů broskvoně, 29.8.2014 No, pro jednostranné doplnění N broskvím je nejlepší...naučit tam chodit psa na malou, případně i mužskou část populace domu. |  | Jak sušit bylinky? V troubě?, 29.8.2014 Tož toto tady je kolikrát lepší jak Dikobraz a Trnky Brnky dohromady.
Fakt dobrá otázka a ještě lepší Standova odpověď.
Proč to proboha nedáte někam kam neprší a nepočkáte až to uschne? To jste spadla z Marsu nebo přijela z USA?
A víte,... celý příspěvek > |  | Červenání listů broskvoně, 28.8.2014 Já bych autorovi poradil aby se podíval do kalendáře, začíná podzim a to v našich končinách stromy ztrácejí listí, některé o něco dřív, některé o něco později. Stává se to každý rok.
|  | Odolnost jahodníku proti mrazu, 25.8.2014 Pěstujeme jahody v květinačích, na zimu zůstavají na místě. Roste to a nějaké jahody se z toho sklidí. Květináče určitě nemají ani zdaleka průměr a výšku 30 cm. |  | Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 22.8.2014 Sice je to už staré téma, ale aby se dalo odborně poradit, tak by bylo třeba vědět, jakým způsobem se ten záhonek seká. Ony jsou totiž různé možnosti.
1. Poseká se to za 15-20 minut a počet sekání 10-15 do roka. Pak máte ročně tak 3-4... celý příspěvek > |  | Identifikace rostlin a jejich umístění, 22.8.2014 Spálený od slunce? No já nevím, mám těchto smrčků několik a všechny na plném slunci. No a že by byl některý spálený od slunce... tak to tedy ne.
Já bych si to tipnul spíš naopak, že stromek byl z té strany, kde je suchý něčím přistíněn, že byl... celý příspěvek > |  | Mlékomat a podobně, 17.8.2014 Co jsem kdysi znal chovatele koz, tak jediné využití pro kozí mléko bylo, že se dávalo praseti. |  | Kompot do kvasu, 15.8.2014 Extenzivní sad... tak to dělejte, jako můj děda. Na podzim se šel podívat do švestkového sadu, jestli tam něco je nebo ne. Když bylo, nasbíral švestky do sudu, když nebylo, tak řekl: "Tak snad narok". A přešel do jablkového sadu a natrhal do sudu... celý příspěvek > |  |
|  | Kompot do kvasu, 15.8.2014 Je možné, že 20 letý kompot je OK, ale kdyby mi někdo nabídl panáka a věděl bych že je z 20 let starého kompotu, tak bych se toho nedotkl ani hráběma. Ale jestli vám to nevadí..., tak dobrou chuť.
|  | Kompot do kvasu, 15.8.2014 A jak jsou ty kompoty staré? |  | Cider, 13.8.2014 V mém rodném kraji prostý lid vyrábí a konzumuje tento nápoj, u nás zvaný burčák (neplete se to z burčákem z vína, neboť víno v našem kraji moc neroste), od nepaměti. Postup je takový, že se udělá mošt z jablek a dá se do nějakého demižonu, kanystru... celý příspěvek > |  | Opuncie substrát, 12.8.2014 Vzhledem k tomu, v čem roste v přírodě, bych doporučil libovolnou směs kamení, písku a jílu. A hlavně nezapomenout, že se nesmí zalévat častěji než jednou za půl roku. |  | Bílá rasa a krmivo, 7.8.2014 opravdu kovaný pejskař nekupuje...pes opravdu kovaného pejskaře žere se svým páníčkem z pánova talíře. |  |
 |
|
|
|