Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejlepší švestka, slivoň, 10.10.2014
pálit z vlastního kvasu pravděpodobně nebudu...no ono z jednoho stromu jíst, dělat buchty, sušit, vařit povidla a ještě pálit... hmmm, tak to by byl zázrak.
Málo zakořeněná tráva, 10.10.2014
Martine, Martine, kdybys radši nekecal.  To jsi si ty nesmysly někde přečetl? Určitě totiž nepíšeš podle zkušenosti, ale jen podle nějakých pochybných domněnek. Mám už druhou zahradu na jílu a po mechu ani stopy ani na jedné. A to zahrady takové... celý příspěvek >
Co na zamezení pohledů od sousedů, 8.10.2014
To máte teda opravdu dlouhodobý cíl. Za jak dlouho očekáváte nějaký výsledek? Za deset,  patnáct nebo dvacet let? Proč se ptám, protože podle toho je třeba volit strom. Jestli to chcete dřív tak zkuste třeba vrbu bílou. Jestli preferujete i... celý příspěvek >
Acer platanoides drummondii v malé zahradě?, 7.10.2014
Jo, jo, prohlásit, že javor na fotce vznikl každoročním ostříháním letorostů "na hlavu", může prohlásit jen někdo, kdo je "na hlavu".  Pokud budu javor mléč každoročně řezat na hlavu, tak bude vypadat poněkud jinak, bude hnát dlouhé pruty.... celý příspěvek >
Jak zabránit zvídavým pohledům, 3.10.2014
Ovšem je třeba říct i to, že ty fazole zabrání zvídavým pohledům tak v půlce srpna.
Šunka bez rychlosolí, 1.10.2014
Ale proč to něčím zpevňovat? Šunka drží po kupě i když tam nepřidávám žádné mleté maso nebo kůže. Kousky masa dělám  odhadem tak minimálně desetidekové. Dělávám i kuřecí nebo směs kuře a vepřové.
Stromky z Polska, 29.9.2014
No ono to v těch Bruzovicích je z hlediska snahy o prodej stejné jak u Poloků. Už jsem tam nebyl několik let, když jsem tam byl naposledy, tak jsem chtěl nějakou třešeň na ptáčnici, tu samozřejmě neměli, měli jen na coltu, tak mi fakt usilovně... celý příspěvek >
Stromky z Polska, 29.9.2014
Máme z Polska většinu stromků. Jestli nám prodali to co říkali netuším. Nakupoval jsem třeba slivoně stylem, že jich chci tak deset, každou jinou, odrůdy jsem moc neřešil, protože se v nich stejně nevyznám. Spíš mi šlo o to, aby zrály v různou dobu.... celý příspěvek >
Šunka bez rychlosolí, 29.9.2014
Já to prohnětávám v domácí pekárně na program míchání těsta. To prohnětení je dost důležité, po tom míchání kusy masa úplně ztratí pevnost, jsou úplně tvárné, takže dobře vyplní šunkovar. Krátery nemívám a mleté maso nepřidávám.
Co mi v půdě chybí, že mi toho tolik hnije?, 24.9.2014
Já fakt nevím nic o tom, že by přípravky proti monilióze byly založeny na nějakých oxidech síry.
To mám nejradši, když někdo něco neví, tak sem napíše: najděte si to sám. Tak hoďte aspoň pár příkladů. Jak síra ve formě síranu nebo siřičitanu potlačuje moniliózu.
A jaký vliv má podle vás síra na hnití plodů? To je to o čem je tu řeč.
Můžete to nějak popsat tak, abysme to pochopili ? Prostě napsat jaká sloučenina byla ve vzduchu a a na jaké patogeny působila tak, že omezovala jejich výskyt? Jsem si totiž dosud myslel, že když bylo ve vzduchu víc nějakých škodlivin, tak naopak... celý příspěvek >
. chybí síra... a můžete dát nějaká čísla, kolik síry bylo ve vzduchu kdysi a kolik je jí teď? A proč vlastně mluvíte o síře?
Buxus, 24.9.2014
Už dávno jsem dostal pár krušpánků (zimostrázů vždyzelených), majitel se jich chtěl zbavit. Byly to hezké asi 3/4 m velké keříky, které rostly v hodně sypké půdě, takže po vyrytí z půdy z kořenů skoro úplně opadal všechen bal a zůstaly jen samotné... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika