|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prasklá kůra, 7.11.2014 Teď pominu to, zda těch 10-15 C má nějaký vliv na stav stromu, ale můžete říct, kde jste vzal ta čísla? Jestli jste to sám změřil nebo někde četl nebo jste to jen tak plácnul, že by se vám zdálo, že by to tak mohlo být. |  | Prasklá kůra, 7.11.2014 A ty účinky toho bílení jsou opravdu prokázané nebo to patří jen do říše bajek, které si vypráví někteří špatně informovaní zahrádkáři?
Totiž, když se projdu po okolí, tak kdybych chtěl najít nabílený kmen, tak bych si musel vzít opravdu silnou... celý příspěvek > |  |
|  | Biozahrada?, 6.11.2014 No ona ta moje reakce na to, že v přírodě není nic zbytečné, byla původně myšlena jinak. Spíš tak, že nemá smysl v přírodě hledat nějaký účel a řád, kde všechno zapadá do sebe a každý tvot či rostlina má nějaký nejspíš bohem daný smysl. Že tomu tak... celý příspěvek > |  | Biozahrada?, 6.11.2014 Před časem u nás byli zubři, teď nejsou a nikomu nechybí. Stejně vlci medvědi. Kdysi bylo v lese plno hub lišek, pak jsem je 30 let neviděl a včil se zas objevili a nevšiml jsem si, že bych byl těch 30 něčím ohrožen. Teď se třeba vytrácí zajíci a co?... celý příspěvek > |  | Biozahrada?, 6.11.2014 Jak známo v přírodě není nic zbytečně...to jsou jen prázdné žvásty. Píšete, že jste přečetla poměrně dost literatury, ale asi zbytečně, spíš je to naopak, v přírodě není nic za nějakým účelem.
je to asi 2 roky co jsem objevila, že zahrada může... celý příspěvek > |  | Výměna oleje v sekačce, 6.11.2014 Pane Moudivláčku, jak píšete, podzimní výměna oleje, ihned po skončení posledního sečení...no jo, ale jak víte, které sečení je poslední? |  | Co je to za keř?, 6.11.2014 Ono bez květu, je to ošidné. Mám takový dojem, že jsem někde kolem toho Jadranu viděl živé ploty podobného vzhledu, ale ty keře měly hezké snad modré květy, takže z toho důvodu bych brslen vyloučil. Aspoň brsleny, které znám, mají celkem nenápadné... celý příspěvek > |  | Prosím o identifikaci kytky a keříku, 5.11.2014 Bez kvetu je to tezke, podobne listy ma plno kytek. Snad podle vaseho popisu kvetu vzdalene zkuste se nekde podivat na nevadlec, nekdo tomu rika kohouti hreben. |  | Drtička větví, 5.11.2014 Jak se zbavit větviček ze stříhání a prořezávání? My to řešíme tak, že máme na zahradě pás keřů široký cca 5 metrů a dlouhý několik desítek metrů, no a ty tenké větve, kterých se potřebuji zbavit zastrkávám mezi ty keře, tam nejsou přes listí vidět a... celý příspěvek > |  | Tvarování třešně, 5.11.2014 No ony jsou obvykle větvičky z těch pupenů co jsou níž (pokud se nevyslepí) stejně slabší než ty větvičky z těch horních, takže to až tak velkou paseku zase většinou nedělá |  |
|  | Dřevěná udírna s izolací, 5.11.2014 Je vidět, že jste tam zatím moc neudil. Já bych to postříkal savem. a po pár uzeních se vnitřek udírny zadehtuje a plíseň pak bude bez šance. |  | Prosím o identifikaci kytky a keříku, 5.11.2014 Že bych si zahrál na pana Josefa s tečkou?
Keř by mohl být p.z.o.
Možná, mi to určování podle fotek se ne vždy zdaří. |  | Tvarování třešně, 4.11.2014 Obecna rada je: strcte ten klacek do zeme, on si poradi i sam.
Pro lepsi radu byste musela na podat o klacku vice informaci a podat i informace o tom, kde chcete korunku mit. |  | Opět změna podmínek kácení, 1.11.2014 A co ti co s oblibou chroupají zeravová semínka, mohou počítat zerav mezi ovoce? |  | Opět změna podmínek kácení, 1.11.2014 A v čem je to lepší? |  |
 |
|
|
|