Příspěvky uživatele - 239.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pekingské zelí, 22.9.2015
Jak ho nyní ochránit před škůdci?
Málo třešní, 28.6.2015
Regina byla vysázena v roce 2010. Tři metry nemá, protože ji tak vysoko nepouštím. V blízkosti jsou 3 třešně, 1 višeň Fanal, všechny plné plodů. Takže myslíte, že jí mám ještě dát šanci?
Padlí na hadovce ve skleníku, 28.6.2015
Na hadovce se objevily bílé skvrny - prý padlí. Čím postříkat? Je nutné napadené listy ostříhat?  Moc by jich tam pak nezbylo. 
Málo třešní, 22.6.2015
Tak mi, prosím, vysvětlete, proč zůstalo jen pár plodů. V okruhu 30 metrů u sousedů 2 třešně, jedna historická cca 30 letá a obalená plody, druhá ranější a též dost třešní.
Málo třešní, 14.6.2015
Též můj problém, ale teprve teď jsem zjistila, že Regina je cizosprašná a v okolí zřejmě není ten správný opylovač pro ni, např. Sam, Kordia.
Málo třešní, 14.6.2015
Teď jsem zjistila, že Regina je cizosprašná a i když v okolí je několik třešní, nejsou to ti správní opylovači, dobrá je např. Kordia. Moje chyba, že jsem to nestudovala před koupí, ale i prodejce by měl upozornit.
Málo třešní, 11.6.2015
Máme rovněž 5letou třešeň Reginu, každý rok kvete,  letos obzvlášť obsypaná květy, ale zůstalo tam cca 10 plodů, V okruhu 50 m jsou další 3 třešně, ranné i pozdnější, plné plodů. Máme ji zlikvidovat nebo ještě dát šanci?
Třešně - jak chránit před špačky?, 11.6.2015
S odpuzovačem mám špatné zkušenosti - pořídili jsme plašič na principu ultrazvuku od f. Deramax. Špačkům, kosům, vrabcům je k smíchu. Prý mohou být v hejnu jedinci hluší, kteří na něj nereagují, takže z hejna vrabců u nás neslyšící není ani jediný.... celý příspěvek >
Výsev hadovek nyní?, 4.7.2014
Je možné ještě teď vysít hadovky do skleníku, když ty z jarního výsevu živoří - snad plíseň či svilušky?
Je to rez a co s tím?, 6.7.2013
Na višni Fanal se objevily nejprve hnědé tečky na listech, kterým jsem nevěnovala moc pozornosti, ale nyní již velká část akto postižených listů žloutne., takže strom vypadá jak na podzim. Plodů má velké množství, ale nějak se nezvětšují a nejspíš... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika