Příspěvky uživatele - 180.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vypalování trávy, 27.2.2008
Také jsem nikdy nevypaloval a argumenty pro jsem uvedl pouze proto, že opozice tu byla v menšině a argumenty proti byly dost chatrné. Takové ty odpapouškované názory základkových učitelek. Orba zabíjí ať už přímo nebo i nepřímo. Když se na podzim... celý příspěvek >
ovocnictví v polit. okr. kutnohorském dle stavu z r. 1910-11, 27.2.2008
No stáhnout to lze, jen tam chybí náhodné stránky. Je potřeba to projít a chybějící stránky si dostahovat. Vítek
Vypalování trávy, 26.2.2008
Vypalování má i své přednosti. Pro trávník to je jedinečné fytosanitární opatření. Především to odstraní plísně a pohnojí úrodným popílkem. Nevýhodou je, že to zlikviduje členovce a drobné obratlovce na daném pozemku. Spalováním vznikalí některé... celý příspěvek >
rouby - astrachán nebo červené hedvábné, 24.2.2008
No astrachány jsou dva červený a bílý. Ten červený bude asi lepší.
broskvoň z pecky, 24.2.2008
Dr. Kamenický kdysy napsal, že myrobalán je jarmareční zboží, které bude našemu ovocnictví záhubou. Je vhodný jen na některé slivoně (ne švestky). U  broskvoní se projevuje druhotná afinita. To znamená, že stromek na stanovišti dlouho... celý příspěvek >
ovocnictví v polit. okr. kutnohorském dle stavu z r. 1910-11, 24.2.2008
Mrkni na tohle. Časopis Společnosti wlastenského museum w Čechách Klič štěpařský, čili, Nawedení k štěpowaní owocních stromů... Petra Hubáčka Kolinského o wěcech rybářských, ptáčtnických a štěpařských...
Jaké vápno do kompostu?, 24.2.2008
Taky by nebylo od věci nalámat si nějaké krápníky v Koněpruských jeskyních. Na kompost jsou nejvhodnější brčka, které udržují kapilaritu.
Natírání kmenu vápnem, 24.2.2008
Význam vápna je všeobecně přeceňován. Používal bych ho jen tam, kde vznikají mrazové desky (třešeň). Dřív se dělalo všechno pečlivě. stromy se bílily, řezalo se na větevní kroužek. Dnes se to oholí pákovkama, občas se udělá konturový řez a ty stromy... celý příspěvek >
Sklápěcí pilka, 24.2.2008
K té ocasce Já mám Felco 620 a absolutní spokojenost. Rychlý a hladký řez, když stříhám nepřekáží v ruce. Celkem dobrá byla kupodivu i pilka Fiskars výsuvná. Stojí cca 300Kč. Jsou ale dvě varianty. Vás bude zajímat ta s dlouhými zuby, velkými... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky Fiskars - nic moc, 24.2.2008
Jestli to třeba nebude tím, že čep, okolo kterého se břity otáčí je plastový. Ocel z které jsou vyrobeny připomíná vlastnostmi slitinu hliníku.  Ještě že nůžky od firmy Bahco jsou od 500Kč. A za 700Kč se už dají sehnat špičkové. Felka už jsou... celý příspěvek >
Úzký živý plot, 24.2.2008
Ps: špičák má minimálnš 80cm, dvouletý stromek je už podstatně větší.
Úzký živý plot, 24.2.2008
Dobře buxus je použitelnej, ikdyš taky žádnej fofr. Myslíte, že snáší líp průvan, než ovocné stromy? Stanoviště neznám, ale stálezelené všeobecně nemají rády v zimě průvan. Vysušuje je to. Oni musejí dýchat a odpařovat přesto že nemají přístup k... celý příspěvek >
Jak rozmnožit thuje, 23.2.2008
Výsev semeny je možný, ale potomstvo nebude jednotné. Co kus to originál.
Úzký živý plot, 23.2.2008
Jo jenomže tis má velice lákavé plody, jejichž semínka jsou plná jedovaté pryskyřice. Je ale pravda, že děti by ho neojídali, jelikož roste tak pomalu, že v době, kdy začne plnit svou funkci jim stejně už bude 20. Zajímavé řešení by bylo pěstování... celý příspěvek >
Vzdálenost thují od drátěného plotu, 23.2.2008
Já nevím, co na těch smaragdech všichni vidíte. Co takhle nějaké vkusnější řešení. Třeba volně rostoucí živý plot z opadavých listnatých keřů?
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika