Příspěvky uživatele - 180.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
ovocnictví v polit. okr. kutnohorském dle stavu z r. 1910-11, 29.2.2008
Jo a v levné knize na Václaváku jsem nedávno koupil reprint knihy Pomona Britanica. Celkem pěkné. Vítek
Rakytník řešetlákový, 28.2.2008
V rakytníkových sedech se řeží celé větvičky s plody, Zmrazí se a plody se omlátí. To je jediný racionální způsob jak je sklidit. Dále doporučuju kupovat takové jedince, kde zahradník ví co prodává za odrůdu. Je mnoho kvalitních odrůd a přesto se... celý příspěvek >
Třešeň do tří metrů výšky, 28.2.2008
Opakuji, že Colt je překonaný vhodnějšími podnožemi. Mahalebka je zakrslá jen v sušších podmínkách (Pavlovské vrchy). Pokud ji dáte do normální půdy, její oslabující efekt bude minimální. Taky existuje radiomutant Napoleonovy - Buttnerova kompakt,... celý příspěvek >
Vypalování trávy, 27.2.2008
A kde vezmou ty mikroorganizmy dusík?
A jéje, doufám že jsem k tomu nepřispěl. Já jen nechtěl, aby to vyznělo tak jednoznačně černobíle. Doufám, že si uvědomujete, že se chystáte spáchat trestný čin, který je velmi průhledný. Pokud se vám to vymkne z ruky, můžete napáchat mnoho škod.
proč neplodí hrušeň?, 27.2.2008
Máte v dohledu nějakého opylovače (jinou hrušeň). Hrušky mají sklon tvořit i parthenokarpické plody. V našich klimatických podmínkách ale opadají. To že se vytvořily plůdky nemusí znamenat, že je strom oplozený.
ovocnictví v polit. okr. kutnohorském dle stavu z r. 1910-11, 27.2.2008
No tam je to co rada to perla. Výborná je třeba rada jak vypěstovat na třešni hrozny.
Kanadska Luisa, 27.2.2008
https://www.zahrada.cz/forum/jablone/cistecke-lahudkove-1445/?stranka=
Kanadska Luisa, 27.2.2008
Snad Čistecké lahůdkové. Nedávnose to natomto fóru řešilo.
No tak tady bude ta půdoochraná zunkce převažovat. Slyšel jsem, že dřevo má nevhodný poměr C:N. Tím pádem není vhodné ke kompostování. Ti rozkladači potřebují někde sehnat dusík, aby mohli rozkládat. Proto je nevhodné zaorávání slámy a pilin bez... celý příspěvek >
Jo a ty mechy mají tak rády vápník a draslík? V čem tkví jejich zvýhodnění.
Otázka je čemu říkáte kulturní traviny. Pokud máte namysli kostřavu, jílek ap., tak ty v dlouho nesekaném stařinou zarostlémtrávníku stejně nejsou, protož na tento typ konkurence nejsou stavěné. Představte si třeba travnaté svahy v horách. Několik... celý příspěvek >
Teda měl jsem na mysli že není možné, aby byly jen konzumenti organického dusíku když nejsou producenti. Mikroorganismy (mimo sinic) většinou jen N udržují (biologická sorpce) ale nic neprodukují
Řekl bych, že v travním drnu je dostatek humusu. Tráva má husté kořeny, které mají omezenou životnost. Ideální pro návrat aspoň některých živin by byla pastva.  Jinak i při kompostování vám také spousta dusíku unikne do vzduchu. Tomu nelze... celý příspěvek >
Jabloň Pink Lady, 27.2.2008
Kdyby to takhle fungovalo, tak by se jabloně množily výsevem. genetika je ale trochu proti vám.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika