|
Hecht 7100, 15.1.2016 Tedy hledal jsem podle tohoto příspěvku uvedenou prodlužovací hřídel na "jejich stránkách". Nevím které jste myslel prohlédl jsem 5 ruzných hlavních až po dealery. Nenašel, tedy pravděpodobně si pletete čísla a daná hřídel je na Hecht 785 a není na... celý příspěvek > |
 |
Hecht 7100, 14.1.2016 Asi kažnému je jasné, kdo pana xxx.xxx.9.6 platí, stačí si kliknout na otazníček za tímto znakem v jeho příspěvcích. Jen pro jeho informaci, kterou by měl vědět a neměl by ji zamlčovat, vozíky Hecht jsou vyrobeny ve stejné továrně jako vozíky Vari,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zipper křovinořez, 12.1.2016 Zadejte si tento typ na Heurece a dočtete se |
 |
Hecht 547 nebo Vega 424 SDX 5in1, 24.3.2015 Pokud srovnávat tak podobné jako je Hecht 542SX, popř Hecht 546SXW a Vega 424SDX. Bohužel ekvivalent k Hecht 547, Vega nemá. |
 |
Názor na benzínový vertikutátor VeGA GT 5654, 20.3.2015 Vhledem k použití bych šel do půjčovny. Provzdušnovač na to, aby fungoval musí být těžký, aby na povrchu neskákal. Tedy vhodné jsou s kovovým šasi a nejlépe benzinové(těžký motor). Podívejte se kolik stojí. Zahradu 1000m2 uděláte za 1 hodinu... celý příspěvek > |
 |
I toto je Mountfield, 22.1.2015 To byl určitě nákup roku! Nejste vy ten soused z reklamy na Air bank? Uspořil jste 20kč na litru oleje(vic do sekačky není potřeba) a jel tam, autem min. 10km tam a 10km zpět Spotřeba auta 6l při ceně 30Kč za litr jste spálil 36kč. Tedy... celý příspěvek > |
 |
Výběr sekačky, 16.1.2015 Když už děláte tu reklamu, prosím otevírací dobu a nejbližší prodejnu u Dvora Králové:-)) O 5000 kč dražší to bude po 28.1 s tím, že ta cena bude škrtnutá a bude tam stejná cena jako dosud. Jen se to bude jmenovat předsezonní výprodej nebo podobně.... celý příspěvek > |
 |
Strunová kosačka Noell EO224, 8.12.2014 Noell zkrachoval v roce 2008. Tedy budete to velmi obtížně shánět |
 |
Kde vyraba Dolmar, 28.11.2014 Od kdy je Turecko v EU? Tedy zaspal zákazník, který si na toto má stěžovat a zastali uředníci, kteří toto mají kontrolovat. Možné je vše ale top co píšete je velmi nepravděpodobné |
 |
Kde vyraba Dolmar, 25.11.2014 Na štítku je adresa výrobce (nemusí to být ani vlastník ochranné známky), ale neuvádí se tam ani adresa továrny, kde se stroj vyrobil a ani není předpis, který by postihoval, pokud se tam neuvede země původu(továrny, kde se stroj vyrobil).... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Drtič větví Vares Shark, 12.11.2014 Nebylo by lepší to shrnout tak, že Vares je prostě nejlepší, i když tady srovnáváte štěpkovač a drtič, což je blbost. Vares má sice několik malých much jako: je nízký, dělaný asi pro malé, ale opravdu malé lidi, je ošklivý (někomu se ale může líbit,... celý příspěvek > |
 |
Trojramenný nůž do sekačky, 11.9.2014 Nebudu Vám rozmlouvat Váš názor. Je to shodou okolností 10 dní co jsem použil dva nože stejné a u jednoho jsem udělal cca 6mm díry. Díry se nelepily a motor nestrácel výkon. Zkoušel jsem sekat po ránu po dešti mokrou trávu udržovaný trávník. Následně... celý příspěvek > |
 |
Trojramenný nůž do sekačky, 11.9.2014 Aby sekačka mohla sbírat trávu, potřebuje k tomu také(a na to se zapomíná) vzduch. Spousta lidí si myslí že pokud tam budou velké vyhazovací lopatky tak je to spasí a bude to házet do koše perfektně. Není tomu tak a spousta výrobců např Husqvarna má... celý příspěvek > |
 |
Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 8.7.2014 Pokud jsem to dobře pochopil Lidl je skvělá pujčovna na tři roky a potom Vám tam vrátí peníze i když si stroj poškodíte sami. Už horší poznatek je že prodává křovinořezy s bowdenem místo torsní tyče ale pokud vrací po třech letech peníze tak je to... celý příspěvek > |
 |
Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 3.7.2014 Reagoval jsem na polemiku zda Lidl či Hecht kdy oba stojí stejně. Tedy nemůže jeden koupit 5x a druhý jednou. O kvalitě výrobků je to vždy o tom co si výrobce zadá jakom prodejní cíl. Tedy chce co nejlevnější křovinořez dostanu... celý příspěvek > |
 |