|
Příspěvky uživatele - 76.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradnicke prekvapeni, 22.2.2008 Karlosi, nejsem si jista, ze jde o lokvat, koukala jsem na obrazky a listy jsou odlysne. Tyhle jsou strapate. Nechci ted z rostlinkama hybat ale loni, kdyz jsem je presazovala, urcite mely koreny a zadne semeno tam nebylo. Tak opravdu nevim. Muz se... celý příspěvek > |  | Zahradnicke prekvapeni, 22.2.2008 Bingo, myslim, ze se opravdu bude jednat o mispuli, jime tady v Anglii ruzne ovoce a ja sem, tam nejake to seminko nekam zasadim a pak se divim. Budu muset byt duslednejsi a sve pokusy si zapisovat a oznacovat. Jeste se urcite ozvu, az rostlinky... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradnicke prekvapeni, 21.2.2008  Ahoj, loni v lete se mi objevily ve skleniku 4 male male rostlinky. Protoze sbiram seminka vsude, netusim,co mi to vyrostlo. Poradi mi nekdo? Dekuji Jana |  |
|
|
|