|
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 1.7.2014 5 litrovy roztok preto do 15 litrovej bandasky z ktorej ste vytlačily vzduch obyčajným stlačením preto že tento roztok po zamiešaní reaguje a vytvára plyn ktorý zaplní bandasku a neunikne nám ako strata do ovzdušia.
bandasku nasledne pred... celý příspěvek > |
 |
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 1.7.2014 ano mg ako miligram
určite to ma lepšiu rozpustnosť ako chlor
treba si dať do google nazvy komerčných produktov a prezerať si ich vlastnosti lebo v podstate ste doma urobili to iste len za stotinu ceny
|
 |
|
 |
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 29.6.2014 Vyriešene a dakujem za info,
Nechal som si to spočitať od znémeho ktorý uči na chemicko technologickej, je to bezpečné a uplne jednoduché:
0 - Vo vlastnom záujme si naštudujeme bezpečnostne listy všetkých chemikálií a hlavne OXIDU... celý příspěvek > |
 |
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 25.6.2014  Ďakujem za info
Môžem ešte
Ako sa da doma vyrobiť niečo koncentrovanejšie, napriklad ako Duozon 100 L,
ten ma koncentráciu 109000 mg/l, ked zoberem ako za pravdu prevodník z internetu tak Duozon je 218 x silnejší ako doma pripravený... celý příspěvek > |
 |
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 24.6.2014 Neviete mi poradiť, p. Kečup alebo aj niekto iný
Na flaške Duozon je obsah 109000 mg / l oxidu chloričiteho. Ako dosiahnem takuto koncentraciu? Aký pomer vstupných surovín a ake je potrebne množstvo na takýto koncentrát?
Najviav sa mi zatial... celý příspěvek > |
 |
Peroxid vodíka k dezinfekci bazenu, 21.7.2013 ale za aku cenu... autor ma na mysli asi obyčajný peroxid z drogerie :-))) |
 |
Peroxid vodíka k dezinfekci bazenu, 20.7.2013 Najlacnejšie a najlepšie riešenie používam ho dlhodobu a som velmi spokojný aj s cenou aj s kvalitou vody
|
 |
Peroxid vodíka k dezinfekci bazenu, 20.7.2013 Peroxid vodíka (H2O2, HO-OH) je binárna zlúčenina kyslíka a vodíka. V molekule peroxidu vodíka sú atómy kyslíka viazané navzájom a na každom z nich je atóm vodíka, pričom väzby O-H sa nenachádzajú v jednej rovine.
Peroxid vodíka je bezfarebná... celý příspěvek > |
 |